Merkkilaukkuale

keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Jippii. Nyt se alkoi Booztin midseason sale. Olen odottanut tätä kuin kuuta nousevaa, ja käynyt kyttäilemässä sivustoja vähän väliä. Jaa että miksi? No siksi, että olen päättänyt vihdoin ja viimein panostaa hieman parempaan laukkuun. Nyt kun osaisi vaan päättää, että mikä näistä. Poimin tähän ensin laukkuvaihtoehtoni, ja sitten vielä muutaman asukokonaisuuden niiden ympärille. Mutta auttakaa nyt naista mäessä, mikä näistä nyt sitten olisi paras vaihtoehto?1. Ralph Lauren Double Zipper Satchel.
2. Ralph Lauren Large Barrel Satchel.
3. Ralph Lauren City Tote.
vai huomattavasti edullisempi vaihtoehto, 
4. Guess Logo Sport Large Tate?

Muut alelaukut löytyy täältä.

Jokapaikan asu. Tällä voi hipsiä suoraan töistä juhliin.


1. Espritin mekko.
2. Nomen mokkakorkkarit.
3. Rannekoru ja toinen.
4. Kaulakoru.

Arkeen.1. Ralph Lauren farkut.
2. Esprit toppi.
2. Geoxin balleriinat.

Kesäpäivään

1. Maksihame
2. T-paita
3. Converset.

Myös lasten puolella on alkanut ale, ja valikoimasta löytyy hyvin kesäksikin sopivia vaatteita, kuten teppareita, shortseja ja Suomen kesän tuntien myös kumppareita.


Näistä merkkialeista muuten tunnetusti viedään nopeasti parhaat päältä, merkkilaukkuja kun ei yleensä alennushintaan mistään saa, joten jos sinulla on ollut samansuuntaisia mietteitä, käyhän hetimiten tsekkaamassa valikoima.
(* Linkit kaupallisia linkkejä.)

6 kommenttia

 1. Guess miellyttää noista mun silmää eniten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pingu, arvasin. :) ja olisihan se käytännöllisin, kun ei ole niin kallis, ettei tarvisi koko ajan huolehtia, että jotain kaatuu päälle tai muuta sattuu...

   Poista
 2. Itse asiassa juuri tuo Guess miellyttää mun silmää nyt ihan pelottavan paljon. =D Olen antanut itselleni luvan shoppailla tänä vuonna lomarahoilla, jotka tulevat kesäkuussa tilille juuri silloin, kun lähdetään aviomiehen kanssa sinne Berliiniin ja yritän sinnitellä (=hillitä itseni) sinne saakka.

  VastaaPoista
 3. Ralph Laurenia voin suositella, itselläni pari laukkua, ja todella tyytyväinen olen ollut laatuun ja ulkonäköön. Niissä on tuo nahka (useimmissa malleissa) käsitelty niin ettei se vähästä hätkähdä, kokeiltu on :D

  VastaaPoista
 4. Hups, nimimerkki piti vielä jättää edelliseen :)
  -Mary C.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia neuvosta. Vieläkin täällä arvon, ja pelkään, että laukut ehtii loppua ennen kuin saan päätettyä. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)