Täydellinen valkoinen neule

perjantai 6. helmikuuta 2015

Minulla on ollut pitkään visio. Pinterestistä bongattujen inspiraatiokuvien jälkeen olen metsästellyt sieltä täältä täydellistä valkoista neuletta. Ja ei nyt puhuta niistä muutamasta vähän epätäydellisemmästä valkoisesta neuleesta, joita kaapista jo löytyy. Niille jokaiselle on funktionsa. On on. Eli tällä kertaa oli haussa reilun löysä neule, jossa olisi niin lyhyt helma, että se toimisi näppärästi esimerkiksi lyhyen (nahka)hameen parina mutta toimisi myös farkkujen ja kapeiden housujen kanssa. Alle voisi halutessaan kerrostaa kauluspaitaa tai farkkupaitaa. ja mikä tärkeintä, materiaalin piti olla puuvillaa. Olen onnistunut viime vuosina vihdoin vakuuttamaan itseni siitä, että vaikka vaate olisi kuinka ihana, sitä ei kannata ostaa jos se on sataprosenttista keinokuitua, niinkuin nykyään usein tuppaa olemaan. Niin kutsutut neuleet sähköistyy niin että ritinä käy, ja sen jälkeen nyppääntyy ja lopulta muuttuu pesussa tunnistamattoman malliseksi tai kokoiseksi. Lopulta se täydellinen yksilö käveli vastaan yllättäin ihan vaan H&M:llä. Joskus halpaketjuista tekee löytöjä, kun jaksaa seurailla. Edellinenkin valkoinen puuvillaneuleeni on Gina Tricoltilta, ja 100% puuvillamateriaalin ansiosta se on säilynyt useista pesukerroista huolimatta uudenveroisena. Tällä kertaa räpsäisin kuvat neuleestani vaan perusfarkkuasussa, ja voin kertoa, että tämänikäisen naisihmisen naamataulu ei kestä kameraa enää pitkän työpäivän jälkeen. Pitäisi varmaan alkaa aamuisin heräämään aikaisemmin, että ehtisi ottaa kuvia, joissa ilkeäisi esiintyäkin...
IMG_1524.jpg
Kaiffarina uudella paidalla kuvassa alelöytöni Spartoolta. Vagabondin nahkanilkkurit, joita olen himoinnut syksystä saakka, mutta en raaskinut täydellä hintaa ostaa. Kerrankin onni suosi, ja virtuaaliseen alekoriin saakka oli säästynyt 37 koko. 
IMG_1538.jpg
IMG_1586.jpg
IMG_1604.jpg
Kukkuluuruu! Ja rehellisesti sanoen,kuvat taitavat ihan vaan siksi vaikuttaa vähän epätarkoilta, että eteisen peiliä peittää puolen sentin pölykerros... Olisi varmaan taas syytä suursiivota, kun viikon päästä emännöin eräitä kotikutsuja.

Ihanaa viikonlopun alkua!


                                                           The perfect white knit from H&M.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)