Ruokailutilassa vihertää

lauantai 14. helmikuuta 2015

Niin sitä on kevättä hiipinyt keittiö-ruokailutila-akselillekin, tosin ihan vaan muutaman vihreän oksan verran. Keittiön suhteen on nyt suunnitelmissa hommata jostain vähän lisää säilytystilaa, sillä meidän köökissähän kaappitilaa on aivan minimaalisesti. Harkinnassa on jonkun irtohyllykön sekä tarjoiluvaunun hommaaminen, sillä haaveissa olisi, että saarekkeen päällä ei tarvitsisi säilytellä mitään. Saareke kun on kovassa käytössä ainaa ruokaa laitettaessa, ja nyt siinä majailee jos jonkunnäköistä hedelmäkippoa sun muuta koko ajan tilaa viemässä. No, lisää keittiöpuolen jutuista, kun homma etenee. 
Tänään ollaan vietetty perheen voimin Ystäväinpäivää. Kerrankin koko perheellä oli tilaisuus istahtaa yhteiseen aamiaispöytään ja siitä jatkettiinkin kauppakeskuksen lastenpäivää katsomaan. Kyllä oli Jampalla ihmettelemistä, kun vastaan käveli aikuisen ihmisen kokoinen pikkukakkosesta tuttu Hertta ja Prisman käytävillä eteen ilmestyi niin ikään jättiläismäinen sininen Pingviini jakamaan ilmaista jäätelöä. Toisen blogin puolella kertomastani dieetistä huolimatta istahdettiin vielä kreikkalaiseen ravintolaan syömään. Instan puolella pääsee muuten enemmän ehkä jyvälle näistä ruoka- ja treenipuolen jutuista.
Mutta nyt sinne ruokailutilaan.
IMG_1713.jpg
IMG_1734.jpg
IMG_1686.jpg
IMG_1687.jpg
IMG_1691.jpg

                                        Ihanaa Ystäväinpäivän iltaa kaikille!                                  A little bit of something green in the dining area. 


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)