Jouluasetelma

lauantai 13. joulukuuta 2014

Joo, hiljaista on ollut täällä blogissa kuin huopatossutehtaalla. Mutta kun karhunpoika sairastaa, niin silloin pysähtyy aina muu elämä hetkeksi, sen verran intensiivistä huolenpitoa ja läheisyyttä dramaattinen pikkupotilaamme vaatii. Mene ja tiedä sitten liittyykö asiat toisiinsa, mutta muutama päivä influenssapiikin jälkeen nousi Jampalle korkea kuume, ja lisäksi alkoi armoton yskä ja flunssa, joka huipentui sitten tietysti viikon kestettyään korvatulehdukseen.Joten täällä ollaan sitten hoidettu ja sylitelty oikein urakalla viikon verran. 
Mutta tänään koitti hetkinen vapautta, kun ukkeliini kellahti juuri päiväunille, joten ehdin napsaista muutaman kuvan mustanpuhuvasta jouluasetelmasta, joka koostuu pitkälti tämän vuoden uusista jouluhankinnoista.
IMG_9694.jpg
Tine K.n miniatyyrituoksukynttilä paikkaa aidon kuusen puutteen jättämää tuoksuvajetta tuoksumalla juuri ja juuri sopivasti havulta. '
IMG_9695.jpg
Kuvan kuuset ovat myös Tine K.n tuotteita, joiden väliltä en taannoisella marraskuisella jouluhassahtamisreissullani Lifestylenordiciin vaan osannut päättää, joen ne oli saatava molemmat. Keraamiset raidalliset kuusenpallot ovat House Doctorilta, samoin kuin kuvan laidassa vilahtavat paperiornamentit.
IMG_9690.jpg
Kynttilälyhdyt ovat niinikään Tine K:lta, ja ne ovatkin jo aiemmasta postauksesta tuttuja. Asetelman takana oleva maljakko on syyskuinen ostos Hemtexiltä ja valosarja Bauhausista. Ensimmäistä kertaa tulin hankkineeksi tuollaisen valosarjan, joka toimii pattereilla, niin jopas on kätevä, kun sen voi sujauttaa kokonaan maljakkoon ja piilottaa katkaisinrasian pohjalle. Pikkuruinen lasikupu on myös vanhempia hankintoja Hemtexiltä, ja minikuusenpallot löytyivät Prismasta.
On muuten melkoista suherointia tämän kuvaamisen kanssa, kun taidot on vähän niin sun näin. Eri kuvausasetusten kanssa pelatessa värit vaihtelevat melkoisesti, ja ylläoleva kuvakin näyttää toisessa valossa tältä...
IMG_9672.jpg
Kumpi kuva teidän silmää enemmän miellyttää? Ylempi lämminsävyinen vai alempi kylmänsävyinen?                              Waiting for Christmas. A little bit something from Tine K and House Doctor.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)