All I want for Christmas...

keskiviikko 3. joulukuuta 2014

...is you. Ja ehkäpä ihan pari pakettiakin...? Mies on tänä vuonna entistä vakaammin sitä mieltä, että aikuisten kesken ei vaihdeta paketteja, vaan rahat säästetään ensi kesän matkaa varten. Buu. Sisäinen lapseni vaatii paketteja. Ja vähän pahoin pelkään, että jos niitä ei muuten ole tulossa, käy tilille tänään rapsahtaneille veronpalautusrahoille köpelösti, kun lahjon itse itseäni. Noh, tuleepa ainakin toivottuja lahjoja. Tänä vuonna pukin listaan kirjaisin seuraavia toiveita...

MAINOS24.jpg

1. Pia Wallenin Cross-huopa. Ikuisuushaave. Kertaalleen Tukholman NK:lla jo tätä hartaasti hiplanneena, mutta liian tyyriinä kauppaan jättäneenä en silti pääse irti ajatuksesta, kuinka tämä kruunaisi petauksen / olohuoneen sisustuksen / kylmän talvi-illan tai... 
2. My Guide to-posteri. Kirjoittelin tästä haaveesta jo alkuvuonna, mutta tilaaminen kaatui siihen, että en kertakaikkiaan osannut päättää tuon Monumental Guide to New York'in ja My Guide to London-julisteen välillä. Joulupukki, surprise me!
3. Ralph Lauren Pocket Shopper.* Kerrankin oikea tarve. Kaikki vanhat laukkuni vetelevät viimeisiään, niin suurella hartaudella niitä on käytetty. Lempimerkiltäni Calvin Kleinilta en ole vähään aikaan löytänyt mitään suuresti houkuttavaa, mutta tämä Ralph Laurenin väsky olisi mainio. Se on harvoja riittävän isoja laukkuja, joissa oli päällä vetoketju, sillä en ehdottomasti halua päältä auki olevaa, tai pelkällä painonapilla suljettavaa laukkua.
4. 2015 Les Femmes kalenteri. Tässä kalenterissa on jotain todella viehättävää ja kuvitukset on kuin pieniä taideteoksia. Sopisi juuri passelisti minun valtaamaani työ/vierashuoneeseen pöydän ylle.
5. Tällaisen Michael Korsin upeuden bongasin Pinterestistä, mutta enpäs ole onnistunut löytämään verkkokauppaa, joka tätä möisi. Anyone?
6. Nike Air Maxit. * Kevättä odotellessa. Näillä kelpaisi kipittää tenevankin kanssa, ja sujuvasti taittuisivat kaupunkikäyttöönkin. Oikeasti metsästän mustavalkoisia, mutta ei tunnu löytyvän...
7. Uusi sykemittari. Vaikkapa tämä Polar FT60-malli *, joka on suhteellisen edullinen. Vanha mittari alkaa olla antiikkinen ja piiputtaa koko ajan. PT:llekin sai naureskella harva se kerta, että nyt minä sitten kuolin, kun sykkeet näyttää nollaa...
8. Eva Solon bisfenoliton kestojuomapullo. Tykkään kovasti myös esimerkiksi Life Factoryn lasipulloista, mutta let's face it, minä ja lasipullot, ei hyvä yhdistelmä. Tällä Eva Solon pullolla pääsisin ehkä eroon jatkuvasta puolen litran vesipullojen ostosta.
9. House Doctorin pyöreä Bolina peili. Toki jos Joulupukki olisi  määrättömän rikas, toivoisin Hayn versiota.
10. Uusi puhelin. Minä kyllä rakastan vanhaa Nokian C5-malliani, jonka kärsii vaikka pudottaa kerrostalon katolta asfalttiin, ja se toimii edelleen, mutta ehkä olisi jo aika siirtyä nykyajalle?

Okei. Vähän on tyyriin puoleiset haaveet täällä. Mutta kyllähän ne perinteiset pyjama, kirja ja suklaapaketitkin lämmittäisivät mieltä. Niistä kolmestahan muodostuukin jo oikea joulupyhien pyhä kolminaisuus.


                                                               My Christmas Wish List

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)