Sisustusongelma

sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Pinterestin ihmemaailmassa vaihteeksi seikkailtuani törmäsin alla olevaan ihastuttavaan kuvaan, jossa Stylizimo-blogin Nina Holst oli taiten stailannut lähes jokakodin ongelmanurkkauksen, eli Tv-seinämän. Katse kääntyi omaan TV:n rumilukseemme, joka massiivisuudellaan tuntuu valloittavan koko olohuoneen. Lisäksi teknisen puolen edellyttämät pistorasiat sattuvat sijaitsemaan vain tällä yhdellä olohuoneen seinämällä, joka on nipin napin kahden metrin mittainen. Aikanaan, kun valitsimme Tv-tasoa minä olisin ehdottomasti halunnut ainakin 180cm leveän tason, jotta sille olisi mahtunut muutakin kuin töllötin, mutta ehei, nurkkaan oli jäätävä tila myös vahvistimelle. Noh, jotain myönnytyksiä kai sitä on kodin sisustamisessa miehellekin suotava, joten 150 cm leveä tasomme on täten täynnä pelkkää telkkaria. Vaikka aina välillä olen yrittänyt jotain sisustamisen tapaista nurkkauksen suunnalla harrastaa, on se enimmäkseen kuitenkin vain saanut olla ihan rauhassa kaikessa karmeudessaan. Eilen kuitenkin päätin Ninan kuvan innoittamana tehdä edes pienen epätoivoisen eleen, jolla yrittää saada Tv-nurkkaus näyttämään siltä, että se edes yrittäisi olla osa kokonaisuutta. Kuvista muuten huomaa, kuinka tyhjä valkonen seinä huutelee paljauttaan. Onneksi siihen on ensiapu saapumassa postipojan mukana ensi viikolla.

           377e3f4103c230de658a52bd95f3469a.jpg

                                                                             Stylizimo
Jättisuurta peiliä ei tähän hätään löytynyt, ja kuten todettua, meillä Tv on tasolla, ei seinällä, joten vaihtehtoja ei kauheasti jäänyt. Mutta muutos se on pienikin muutos.

IMG_8715.jpg

IMG_8717.jpg

IMG_8730.jpg

IMG_8708.jpg

IMG_8709.jpg

Aina välillä tulee mietittyä, että onhan tämä melkoista räpöstämistä tämä meikäläisenkin sisustamisen yrittäminen, mutta tekemällä virheitä kai sitä ajan kanssa oppii, vai? Tässäpä vielä lähtötilanne ja lopputilanne. Laitellaan sitten uutta kuvaa, kun saan seinällekin vähän täytettä.
ps. Miten teillä on ratkaistu TV-ongelma? Onko jollakulla kenties telkkari kaapissa vai oletteko saaneet miehet ylipuhuttua valkoisella kehyksellä varustettuun töllöttimeen, joka antaa edes vähän anteeksi?
IMG_8637.jpg  IMG_8740.jpg                                                  Oh, what a problem it is trying to decorate
                                  when at the same time you just have to have the giant TV-set...

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)