Wake up and smell the coffee

torstai 2. lokakuuta 2014

Olen aiemmin kirjoitellut täällä ja täällä uudesta parhaimmasta ystävästäni Nespresson Inissia-kahvikoneesta. Rakkaustarinamme ei ota laantuakseen, etenkäään, kun Nespresso yllätti minut iloisesti lähettämällä kotiin maistiaisiksi uutta Cubania Limited Edition-kahvia. Esitteen mukaan kyseinen kahvi on saanut inspiraationsa intohimoisesta ja lämpimästä kuubalaisesta elämäntyylistä ja on vahvuusasteeltaan 13, eli erittäin vahvaa. Juuri tällaisen kahvikissan unelmaa. Vaikka yleensä juon kahvini aina maidolla ja espressonikin macchiatona, eli pienellä maitovaahdolla, tämä uusi Cubania on kyllä kerrassaan niin pehmeän makuista kaikessa vahvuudessaankin, että maitoa ei tarvita. Toki, jos ehdottomasti kahvinsa maidolla haluaa, voi Cubaniaan lisätä lorauksen kuumaa maitoa, jolloin makuelämys esitteen mukaan muistuttaa latinalaisamerikkalaista jälkiruokaa, dulche de lecheä keksin ja karamellin aromeillaan. 

IMG_6882_2.jpg

IMG_6872.jpg

IMG_6879.jpg

Järjestin kotona pienet kahvimaistajaiset, ja kertomatta uusista kapseleista sen enempää etukäteen, ampaisi tämä kahvi suoraan myös miehen suosikiksi. Jos siis sinultakin löytyy Nespresso-kone, tai olet suunnitellut sellaisen hankkivasi, voin lämpimästi suositella tätä kahvia. Mikä jottei tämä olisi myös mainio joululahja koko perheelle. Itse huomasin taannoin mainoslehtisiä plärätessäni, että Gigantissa on parhaillaan tarjous, jossa Inissia-keittimen mukaan saa nyt myös tuon mainion maitovaahdottimen, jolla valmistuu näppärästi sekä kylmä-, että kuuma maitovaahto.

IMG_6870.jpgIMG_6865.jpg

IMG_6860.jpg

Upean Adalminan kauniista keittiöstä jälleen kerran inspiroituneena järjestelin jokunen aika sitten myös keittiön piensäilytysratkaisuja uudelleen. Tällä kertaa säilyttelen kahvikapseleitani Iittalan mustassa säilytyspurkissa, jota Purnukaksikin tituleerataan. Lähinnä vierasvarana toimivat sokerit majailevat niinikään Iittalan kirkkaissa Jars-säilyttimissä. Näitä Jars-purkkeja on muuten nyt Iittalan Iik! * päivillä melko hyvässä alennuksessa.* Myös Purnukka * on nyt valkoisena alennettuun hintaan.

IMG_6412.jpg

Nyt kiireet taas kutsuu, ensi kertaan!                                             * Postaus toteutettu yhteistyössä Nespresson kanssa. *(* Kaupallinen linkki.)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)