Sisustajan Hullut Päivät 2014

tiistai 7. lokakuuta 2014

Täällä ne taas ovat, keltaisia kasseja  ja kiiluvia silmiä odotettavissa ympäri kaupunkia lähipäivinä. Stockmannin Hullut Päivät starttaavat taas keskiviikkona 8.10, ja perinteiseen tyyliin Sandykin kantaa kortensa kekoon ja vinkkaa parhaimmat sisustuslöydöt Hullareiden kuvastosta. Koska itsellä sattuu tänä syksynä työajat pahasti haittaamaan shoppailuharrastusta, ajattelin hyödyntää palvelua, jossa himoamansa tuotteet voi kerätä etukäteen ostoslistaan, ja jonka voi sitten heti aamulla aktivoida klikatakseen ne sähköiseen ostoskoriin.  Koska itse olen vuosien varrella ison osan sisustuslöydöistäni kotiuttanut juuri Hulluilta Päiviltä, uskoisin nenäni olevan jo aika harjaantunut haistamaan ne oikeat löydöt sieltä, ja elämäänne helpottaaksenne olen keräillyt ne tähän kollaasien muotoon päivä-pari kerrallaan, ja luonut kuhunkin tuotteeseen valmiin linkin sähköiseen kuvastoon. Kannattaa vielä selailla netistä tuotteiden ovh-hintoja jotta voi vertailla kannattaisiko haaveilemaansa tuotteeseen panostaa juuri nyt.


Keskiviikko
MAINOS7.jpg
1. Stokke Tripp Trapp 139e
2. Tom Dixon kynttilälyhty 49e
5. Georg Jensen Moneyphant 59,90e

Torstai - Perjantai
MAINOS8.jpg

Lauantai- Sunnuntai
MAINOS9.jpg
2. Iittala Lantern lyhty 44,90e
7. Balmuir tyynynpäällisiä alk. 21,90e


Minä ajattelin perinteiseen tyyliin hamstrailla myös joululahjoja Hullareilta, ja esimerkiksi anoppia voisin tulevana jouluna lahjoa juuri tuolla Nappula-kynttilänjalalla, ja tarhantädeille ajattelin ostaa Marimekon kulhoja ja täyttää ne joulumakeisilla. Myös tulevia ystävien tupaantuliaisia varten voisi hankkia nuo Design Lettersin kermakon ja sokerikon tai Alessin sitruspusertimen. Jos teillä taas tuttavilla on tulossa esimerkiksi häät, saattaisi nuo Georg Jensenin kynttilänjalat olla oiva lahja.
Syystä tai toisesta Stockmannin Hullujen Päivien nettiselainversiosta ei löytynyt ainakaan vielä noita linkittömiksi jääneitä tuotteita, mutta toivotaan, että asia korjaantuu ennen H-hetkeä. Joko sinä olet käynyt selaamassa kuvaston tai tekemässä muistilistan?(Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)