JUNIQE

keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Kaikki blogiani pidempään seuranneet tietänevät minun olevan hieman hassahtanut erilaisiin mustavalkoisiin printteihin. Ja mielellään vielä varustettuna jollakin mietelauseella, joista imen voimaa arkipäivään tai vahvistan uskoani johonkin. Kodistani löytyykin kehystettyjä julisteita vähän joka lähtöön. Helposti kyllästyvänä en ole valmis panostamaan suuria summia fiinimpään taiteeseen, vaan minun levottomalle luonteenlaadulle sopiikin paremmin tällaiset edullisemmat seinänkaunistajat, joita raaskii sitten vaihdellakin hieman useammin. Joten arvannette varmaan, että saadessani yhteydenoton Juniqe-verkkokaupasta, jonka päätoimiala ovat mitä moninaisimmat printit, olin melkoisen iloinen. Selailin Juniqen valikoimaa monta tuntia hymähdellen välillä huvituksesta ja välillä nyökytellen lukemieni mietelauseiden sisällölle. Monen monituisen kuvan kohdalla pysähdyin hetkeksi miettimään, että miltäköhän tuo näyttäisi lastenhuoneessa, tai toimisikohan tuo vierashuoneessa tai.... Koska kyseinen verkkokauppa toimittaa tuotteita myös Suomeen sekä kehystettynä, että ilman kehyksiä, halusin ilman muuta lähteä vinkkaamaan kaupasta myös teille. Juniqen hinnat kun ovat huomattavasti edullisemmat kuin useimmissa kotimaisissa postereita toimittavissa verkkokaupoissa. Hinnat lähtevät pääosin liikkeelle 17 eurosta, joten tällaisella hinnalla uskaltaa jo suunnitella mittavammankin seinäkollaasin rakentamista. Itse tykkään usein ryhmitellä tauluja seinälle vähintään kahden tai kolmen sarjoissa, ja heti kun rohkeus antaa myöten, on suunnitelmissa ryhtyä myös rakentelemaan olohuoneen seinälle isompaa kokoelmaa. Alle keräsin omiin kollaaseihin eniten itseäni ihastuttaneet printit, mutta verkkosivuilta löytyy toki postereita myös värikkäämmissä aiheissa. Käykäähän tutustumassa.


UNIQE%20MAINOS.jpg

Kun pitää itseään aika ajoin monessakin mielessä hieman hassahtaneena, kutkutteli kovasti mieltäni tilata itselleni tuo "More Issues than Vogue". Mutta kummassa värissä, kas siinä vasta tuli pulma, ja päädyinkin sitten johonkin muuhun...
UNIQE%20MAINOS2.jpg
Koska olen ominut työ-/vierashuoneemme aika lailla omaan käyttööni ja ripustellut tyttömäisiä härpäkkeitä vähän sinne sun tänne, ajettelin, että näistä jompikumpi olisi myös ollut omiaan tällaisen muodin ystävän oman pikku sopen seinälle.
UNIQE%20MAINOS1.jpg
Myös tämä sekalainen seurakunta puhutteli minua. Noita kaupungin silhuetti-kuvia löytyi lähes kaikista suurimmista kaupungeista, ja karttoja myös. Esittävämmän printtitaiteen ystäville löytyi myös vaikka mitä graafisia ihanuuksia.

Jos Juniqe on teille ennaltatuntematon, käykäähän selailemassa valikoimaa

Joko arvaatte minkä posterin minä päädyin tilaamaan?

                                                                         * Yhteistyössä Juniqe*

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)