Syksyn pukeutumisen parhaat

tiistai 30. syyskuuta 2014

Oi että, ihana syksy. Vaikka muuten olenkin ehdoton kesäihminen, niin pukeutumisen suhteen syksy vie kyllä voiton. Lämpimät neuleet, napakat saappaat ja muhkeat kaulahuivit ovat huudelleet nimeäni jo pitkään, ja nyt on vihdoin niiden aika. Tänäänkin kerrospukeuduin huolella, ja vedin topin päälle sekä farkkupaidan, että ihanan pehmeän lämpöisen merinovillaneuleen. Palelemista karttelen viimeiseen asti, ja niinpä huvitankin usein kanssaihmisiäni  päälle puettujen vaatteiden määrällä. Tänään olenkin pominut muille vilukissoille syksyn pukeutumisen parhaimmistoa. Koska lapsen saamisen jälkeen rahalinen panostaminen omaan pukeutumiseen on ollut huomattavasti pienempi kuin aiemmin, keräilinkin kollaasiin lähinnä syksyn edullisempia uutuuksia Booztin valikoimasta, jos taas sattuu, että kukkaronnyörit ei ole ihan niin tiukalla, kannattaa muistaa, että Booztilla on myös erillinen Designers-valikoima täynnä toinen toistaan upeampia ihanuuksia.


Asukollaasi9.jpg
1..Esprit Casual neule 49,90e.
3. Esprit Casual oversized neule, nyt tarjouksessa 52e.
4. Edc Esprit farkut, nyt tarjouksessa 30e
5. Vero Modan vahapintaiset farkut nyt tarjouksessa 30e.
6. ja siistimpiin tilaisuuksiin sopivat kapeat suorat housut Mangolta, 29,95e.
7. Biancon upeat pitkävartiset bootsit, nyt 25 % alennuksessa 120e.
8. Pieces:n muhkea huivi, 19,95e. Joka ei muuten kuvassa näytä kummoiselta, mutta on käytännössä mitä mainioin (ai miten niin olen taas ostanut uuden huivin...?)
9. Selected femmen pipo, nyt tarjouksessa 11e.
11. Mangon yksinkertainen villakangastakki 49,90e siistimpään tarpeeseen, ja
11. Mangon untuvatakki paukkupakkasia varten, 109,95e.
11. ja jos sitä näin äiti-ihmisenä tinkiikin omaan pukeutumiseen käyttämästään rahasummasta noin muuten, niin laukuista ei tingitä, vai? Tämän minä kotiuttaisin, Ralph Laurenin tilava olkalaukku, 195e.

Kyllä näissä kelpaisi talvea odotella. Booztilla on tosiaan nyt menossa useampi alekampanja, ja mm. isosta osasta talven takkeja on alennusprosentti jopa 40% ja valikoiduista merkeistä muita vaatteita  25-40% alennusta, mutta vain tämän päivän ajan. Jos siis sinulla(kin) sattuu olemaan talven hankintoja mielessä, nyt kannattaa olla nopeana ja klikkailla itsensä heti ostoksille.
(Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)