Olohuoneen kesäjärjestys

tiistai 8. heinäkuuta 2014

Lupailin aiemmin Ylva Skarp-posterijutussani vilauttaa vähän laajemminkin olohuoneen kesäjärjestystä. Minulla kun tuo vaihtelunhalu on suuri, pitää aina välillä saada pyöräyttää huonekalut ympäri, ja mies onkin joskus kavereilleen tuskaillut, että koskaan ei kotiiin tullessa tiedä, miten päin sohva tai sänky milloinkin on. 

IMG_4825.jpg

Tällä kertaa sohva siis pyörähti vastaikkaiselle puolelle, missä se yleensä sijaitsee, ja samalla sain lisää miettimisaikaa taulun sijoittelulle. Taulu kun roikkuu nyt vanhan erikokoisen taulun koukussa, ja kun sohva taas palaa entiselle paikalleen, on sitä vähintäänkin nostettava ylemmäs turvaan Jampan pikkukätösiltä.

IMG_4920.jpg

Samalla tuli kaltoinkohdeltua miesväen tv-katselunautintoa, kun siirsin TV-tason päällä majailevat kaiuttimet TV:n taakse piiloon (ei ilmeisesti ääni kulje yhtä hyvin...), jotta sain tilaa Bourgielle TV:n viereen. Vaikka Bourgie muotokieleltään on tavallaiseen makuuni melkoisen koristeellinen, pidän edelleen kovasti sen tuomasta valosta ja himmennysominaisuudesta, jonka avulla pimenevinä iltoina saa luotua mukavan tunnelman.

IMG_4815.jpg

Keittiöstä päin katsottuna näkymä on tämä, ja eräs pieni vuorenvalloittaja on valitettavasti ottanut uudeksi harrastuksekseen kiipeillä sohvaan selkänojan yli. Joku muuten taannoin kyseli tästä sohvasta, ja ja vinkkinä kerrottakoon, että näytti se taas olevan Kruunukalusteessa tarjouksessa.

IMG_4934.jpg

Myös keinutuoli on pikkuisännän suuressa suosiossa. Vihdoin ja viimein voin muuten säilyttää lehtiä näkösällä ilman, että niistä tehdään välittömästi silppua. 

IMG_4787.jpg

Pöydällä olevat betonituikkukupit ovat löytö Granitista. Nykyinen järjstys on muuten kuvaamisen suhteen melko haastava. Tämäkin kuva on otettu suunnilleen niin, että makasin polvet suussa sykkyrällä lattialla selkä seinää vasten....

IMG_4980.jpg

Ja jotta totuus ei unohtuisi, kerrottakoon, että lapsiperhearki ja sisustajan mieli eivät aina kohtaa. Tosiasiassahan nämä pöydät sijaitsevat pääosan aikaa ikkunan edessä, jotta Jamppa mahtuu temmeltämään matolla. Silloin kun harvoin se oma hetki löytyy, saan rauhassa köllähtää sohvaan, laittaa boksin pyörimään. ja käyttää pöytiä laskutasoina omille naposteltavilleni. Kuvassa näkyvä matto on muuten hetkellinen hätäratkaisu. Meidän olohuoneen valkoiselle nukkamatolle kun kävi pikku Jacky makupala-accident... Niin monesta kun mattoparka on vuosien aikana selvinnut pelkällä suihkutettavalla vaahtopesulla, makupalasta se ei enää selvinnyt. Koska lattialla kuitenkin tosiaan leikitään, jumpataan, venytellään ja niin pois päin, piti pehmuste pihistää tilapäisesti työhuoneesta, ja sehän on reppana aivan liian pieni. Mattoasiaa onkin tulossa lisää lähipäivinä.

Nyt kahvikuppi käteen, ja hengähtämään hetkeksi, ennenkuin vauhtihirmu herää päiväunilta. 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)