Mustavalkoiset alelöydöt

torstai 26. kesäkuuta 2014

Onko kukaan sitä mieltä, että tämän kesän alennusmyynnit on olleet vähän kehnonlaiset? Johtuneeko sitten talouden taantumasta, että tuotteita on alunperinkin otettu myyntiin sen verran tarkasti, että kovin paljoa ylimääräistä ei ole jäänyt vai mistä, mutta ainakaan täältä Oulun seudulta ei kaupoista löydy enää juuri mitään alennustuotteita. Myös verkkokauppojen valikoimat ovat olleet heikommanlaiset kuin yleensä, ja yllätyksekseni en ole tehnyt ostoksia edes Stokkan * tai Finnish Design Shopin * aleista niinkuin yleensä joka kerta.

Tänään piipahdin kuitenkin naapurikunnan ostoskeskuksessa jahtaamassa Jampalle sopivia rönttähousuja hiekkalaatikkotouhuihin, ja tulihan se sitten kierrettyä ne muutkin kaupat kuin lastenvaatekaupat. Iloiseksi yllätykseni löysinkin sitten Hemtexiltä pientä kivaa itsellekin hyvin edulliseen hintaan.

IMG_4654.jpg

Olen pitkään haikaillut Tine K:n punoskassista, mutta en ole raaskinut sitä ostaa tiedettyäni, että käyttökerrat saattaisivat kuitenkin jäädä vähäisiksi. Nyt kuitenkin tarttui matkaan tämä huippuedullinen korvike hintaan 3,95e. Kasseja jäi vielä mustia jäljelle minun napattuani tämän viimeisen valkoisen torikassin matkaani. Materiaali on muovia, joten uskalsin valkoisen ottaa, kun sitä pystyy sitten tarvitessa putsaamaan ihan kunnon aineilla ja myyjän mukaan käyttää vaikka suihkussakin.

IMG_4629.jpg

Mustavalkoiset keittiöpyyhkeet kustansivat kokonaiset 1,95e kpl ja servetit 0.95e. Nätä minä kutsuisin jo löydöksi. Minulla oli jossain vaiheessa elämää ihme päähän pinttymä siitä, minkä merkkisiä keittiöpyyhkeiden tulee olla, mutta onneksi olen sittemmin tullut järkiini. 

IMG_4648.jpg

Rekvisiittana toimivat keinohortensiaoksat raahasin muuten mukanani Italiasta asti. Lomakohteessamme kun  oli kerrassaan ihastuttava täysin valkoinen pikku sisustusliike, jonne olisin voinut jäädä huokailemaan koko päiväksi. Katsoin kuitenkin paremmaksi ottaa palan tuota kaineutta mukaani.

Jampan housukokoelman kartuttamisen lisäksi ostin myös omaan vaatekappiiini vähän täydennystä. Olen laatinut itselleni täydennettävien vaatteiden ostoslistan, jota hoin mielessäni kaikkien muidenkin (normaalihintaisten uutuus)vaatteiden huudellessa perääni. Ja tässähän tämä.

IMG_4667.jpg

Yllättävä värivalinta, vai? Helmirannekorusetti oli, tunnustettakoon, heräteostos puoleen hintaan Glitteristä. Saahan sitä vähän tehdä niitäkin...?

Ja koska minä en olisi minä, jos en tunnustaisi, että vaikka muuten on alennusmyynneissä pysynyt järki tallella, niin kenkiä tämä ei valittevasti koske. Koska hyytävän kylmät kesäkelit on jo vieneet ajatukset syksyn pukeutumiseen, kävin eilen ihan vain pikkuisen selailemassa Spartoon*valikoimia. Yllätys olikin melkoinen, kun kerrankin omassa 37 koossani oli alennettujen kenkienkin puolella valikoimaa jäljellä vaikka kuinka, ja niinhän minä sitten vähän hurahdin... Lupaan kyllä pyhästi, että kenkien saavuttua sovittamisen jälkeen pidän niistä vain yhdet... tai ehkä kahdet... On muuten kätevä tuo Spartoon toiminto, missä kenkiä voi hakea koon mukaan, niin ei tarvitse turhaan selata kymmeniä sivuja ja sitten aina pettyä, kun klikkaa tarkemmat tiedot esiin, ja oma koko onkin loppunut. Vielä kun alekoodilla SALESS14 sai ylimääräisen 5 % alen jo alennetuista kengistä, niin eihän sitä voinut vastustaa kiusausta, Tilaukseen lähtivät nämä*, nämä*ja nämä*. Hups.(* Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)