Sateista Vappua! | The First of May

keskiviikko 1. toukokuuta 2019

/First of May. Rainy and chilly as always here in the Northern Finland. But hey, didn't need to go to work today. Instead I have been eating so much at a mexican buffet that it appears as if I'm about to have a teeny taco baby.../

Hyvää vappua! Sateista ja koleaa niinkuin periteiseen Oulun Vappuun kuuluukin. Me pyörähdimme vappubrunssilla H2o:ssa, missä oli tällä kertaa katettu meksikolainen buffet, ja oli muuten niin hyvää, että viisi tacoa myöhemmin sain vain todeta sortuneeni jälleen kerran ylensyöntiin.... Minä ja buffetit ei vaan sovita yhteen, koska kun ruoka on hyvää, mahani ei tunne kohtuutta. Onneksi en asu Amerikassa, sillä heikäläiset eat-all-you-can dinerit varmaan koituisivat kohtalokseni. 
la dolce vita blogi gluteenittomat vappudonitsit
la dolce vita blogi vappu 2019
Vapun vietto aloiteltiin jo maananantain puolella, kun leivoin edellisvuonna hyväksihavaitulla reseptillä gluteiinittomat vappudonitsit. Tällä kertaa tein taikinaa tuplasatsin, ja leivoin toisesta puolikkaasta korvapuusteja. Nämä donitsit kun siis valmistuvat ihan pullataikinareseptillä. Korvasin myös kauramaidon soijamaidolla, ja hyvin toimi näinkin.
la dolce vita blogi keittiö
la dolce vita hobstar lasi vappu
Paluumatkalla keskustasta hurautettiin mutka Ideaparkissa aikomuksenani katsastaa Jyskistä uusi sänky Jampan huoneeseen, mutta vedimme vesiperän. Ideaparkin myymälä kun on niin pieni, että siellä ei näytekappaleita juuri mahdu säilömään. Lämpimästi toivon, että ennustettu kymmenen sentin lumipeite ei ilmesty maahan huomisaamuksi, jotta pääsisi kesärenkailla ajelemaan töihin, ja ehkäpä sitten sieltä myös isompaan myymälään jatkamaan sänkyjahtia. Missä vaiheessa te muut olette vaihtaneet lastensängyn nuorten malliin? Itselläni on ollut hirveä hinku alkaa tuunailemaan Jampan huoneesta vähän isomman pojan huonetta, mutta projektia hieman hidastaa se, että lapsi ei halua luopua mistään vanhoista tavaroistaan (niinkuinpa vaikka jätesäkillisestä pehmoleluja), vaikka ei niitä enää käytäkään... Olisiko jossain olemassa joku lasten konmari, joka voisi tulla hätiin?

By the way, neljä ja puoli viikkoa kesään. Jaksaa jaksaa...

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)