Valkoinen ruokailutila ja hajanaisia sisustusmietteitä | White dining room

sunnuntai 5. toukokuuta 2019

/Not much new in the dining area. I'm kind of waiting for our chairs to fall apart so I can buy new ones.../

Jännä kevät. Aamulla paistoi aurinko, sitten tulikin taivaan täydeltä lunta ja nyt taas paistaa. Onneksi kuitenkin lumisade suli samantien tienpintaan, sillä olimme juuri matkalla katselemaan Jampalle uutta sänkyä. Pettymys kuitenkin odotti perillä, sillä edellispostauksessakin mainitsemaani Jyskin sänkyä ei löytynyt näytekappaleena muistakaan Oulun myymälöistä, joten tyhjin käsin piti poistua. Oletteko te uskaltaneet ostaa tällaisia isompia hankintoja ihan vaan verkkokaupan kuvan perusteella? Muissa sisustusmyymälöissä valikoima rajoittui lähinnä runkopatjoihin, joista en oikein monestakaan syystä innostu lapsen huoneen sänkynä,varsinkaan, kun tarve olisi nimenomaan sellaiselle sängylle, jossa on joko säilytyslatikostot tai esiinvedettävä vierasvuode mukana.
la dolce vita blogi asetelma joik huonetuoksu
Kun ei itse ole pitkiin aikoihin tehnyt mitään isompia sisustushankintoja pääsi vallan yllättymään, kuinka väkeä täynnä olivatkaan nämä Oulun muutamat alan myymälät. Ei voinut välttyä mietteiltä, että Ikean pienmyymälälle olisi kyllä Oulussa tilausta. 
la dolce vita blogi asetelma
Jampan huoneen muutosprosessin lisäksi ajatukset askaroivat toisen ikuisuusprojektin parissa. Nimittäin keittiön tuolit. Vepsäläiseltä tähän kotiin hankitut Bo Conceptin tuolit ovat kyllä palvelleet hyvin ja olleet arjessa toimivat, mutta alkavat kyllä jo kyllästyttää. Muutamasta tuolista on jo jokunen ruuvikin karkuteillä, ja odotan jännällä minä aamuna pyllähdän aamupuuroineni lattialle. Ongelma on vaan se, että kuusi tuolia kerrallaan on aika hinnakas sijoitus, varsinkin, kun sattuu omaamaan hieman valikoivan sisustusmaun. Voisinkin joku päivä esitellä miettimiäni vaihtoehtoja.
la dolce vita blogi valkoinen ruokailutila
Muuten keittiössä mennään melko valkoisissa tunnelmissa. Päätin vihdoin puolisen vuotta sitten lakata varjelemasta ruokapöydän pintaa tabletein, ja helpottipa puhtaanapitoa huomattavasti. Toki seurauksena on heti muutamat heikot naarmut pöydän pinnassa, etenkin kun lelujakin pöydälle vielä aika ajoin eksyy.
la dolce vita blogi valkoinen keittiö
Kertokaapa jos teillä on kokemuksia sänkyostoksista tuotetta etukäteen näkemättä. Onko ollut sitä, miltä kuvassa vaikutti?Myös tuolivinkit otetaan ilolla vastaan.Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)