Jouluinen kynttiläasetelma | White Candles for Christmas

keskiviikko 12. joulukuuta 2018

/Oh my what a busy week I'm having. Once again. But this is one of the two times during the year when pretty much all the teachers work around the clock. So I am kind of counting days to the beginning of Christmas break, seven more mornings to go. Yay! I'm so happy that my first-grader seems to have grown to be another Christmas enthusiast in our household, because every day this week he has rushed home from school before me to light up the candles in our Christmas tree. How lovely it is to come home and see the lights behind the window./

Jaksaa jaksaa. Tekisi kyllä mieli ehkä vähän sanoa, että mitäpä jos ei jaksakaan, mutta ei auta valittaa. Ammatinvalintakysymys... Kaikki opettajat ympäri Suomen lienee laskevat piikkejä aamukammassaan, että milloinka se loma koittaa. Nämä viimeiset viikot ennen arviointeja kun yleensä ovat melko ympäripyöreitä työpäiviä. Mutta enää olisi seitsemän herätystä jäljellä. Jei! Tällä viikolla olen saanut ajella kotipihaan kuusen valojen tuikkiessa ikkunan takaa, kun Jamppa on kiirehtinyt koulusta kotiin ennen minua sytyttelemään kuusen kynttilät valmiiksi ja napsuttelemaan muihinkn kausivaloihin tuikkeen päälle. Ei se omena kauas ole tainnut pudota puusta, mitä tulee tähän jouluintoiluun. Kuvan valkoinen kynttiläasetelma sen sijaan ei kuulu vielä Jampan reviiriin, sillä sytyttimiä hänellä ei ole vielä lupa yksin käsitellä.
Arkinen tuoksukynttilä ja Iittalan Nappula-jalat muutuivat jouluiseksi kynttiläasetelmaksi, kun löysin kätköistäni muutaman hopeidun Pentikin pikkuporon. Ja ovathan toki nuo mustat koristeetkin kuusenkoristeita, muistaakseni House Doctorin mallistoa parin vuoden takaa, vaikka niitä tuleekin pidettyä esillä ympäri vuoden. Liikaa hörselöitä en tämän vuoden jouluasetelmiin kaivannut, joten less is more linjalla mennään.
House Doctorin paperitähtiä on sen sijaan vielä saapumassa muutama kappale, mutta täytyy myöntää että olen hiukkasen suivaantunut verkkokaupan kolmeen viikkoon venyneestä toimitusjasta. Mielestäni Black Fridayn kaltaisiin myyntipiikkeihin olisi myös syytä varautua toimittajapuolella lisäämällä tilapäisesti henkilökuntaa, sillä onhan hiukan kurja saada joulukoristeetkin vasta jouluviikolla esille.
Lisää joulua tulossa taas ensi erässä. Nyt taas työt kutsuu.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)