Joulu alkaa olla valmis | Christmas tree

torstai 20. joulukuuta 2018

/Hello everyone! Counting mornings? I don't need to because my son keeps me in track every morning when he opens (both of ) his Christmas calendar(s). Yep, I know, two pieces of chocolate every morning for a month (!), but granny just had to buy him another calendar.... I just came back from a what was supposed to be a quick pop in to some stores in the city center, but it turned out about 100 000 other people had had the exact same idea. But now I think there is only one thing left to buy for Christmas, and that is food. Yay!/

Hellurei! Käväsin keskustassa. Niinkuin satatuhatta muutakin Oululaista. Kirjakaupan jono oli suunnilleen ovella vastassa ja vaatekaupan myyjä kysyi kolmeen kertaan laitetaanko muovipussi... että vissiin oli kiirettä pidellyt. Onneksi kaikki vaikuttivat vielä toistaiseksi olevan suhteellisen hyvällä tuulella eikä joulumörköjä näkynyt. Minähän olin tokikin ostamassa kaupungilla ihan vaan toimistotarvikkeita, koska mapittamisen into ei sallinut odottaa joulun yli. Pöljä mikä pöljä. Kotona kaikki on aika lailla muutamaa lahjankäärimistä vaille valmista, ja huomenna onkin viimeinen työpäivä ennen lomaa. On tätä odotettukin, Viime päivinä on tuntunut, että silmät ei vaan enää aamulla aukea vaikka kuinka herätys pirisee. Joululomalta odotankin lähinää hitaita aamuja. Ja päiviä, Ja iltoja. Heh. 
la dolce vita blogi joulukuusi 2018
la dolce vita blogi joulusisustus 2018
Jamppa on toiveikkaana joka aamu kurkistellut kuusen alle, josko sinne joku paketti olisi jo ilmestynyt, van eipä ole. Pelkkä paperikassi siellä kököttää suojaamassa ei niin kaunista-kuusenjalkaa katseilta. Taustalla näkyvät House Doctorin joulusukat palvelevat toista vuotta peräkkäin, ja tänä vuonna keksin kiinittää ne läpinäkyvillä koukuilla hyllyn laitaan. Hylly on roudattu alakertaan ihan joulukoristeita varten, pääsääntöisesti sen majapaikka löytyy yläkerran aulasta, minne se on mitoitukseltaan juuri täydellinen.
la dolce vita blog scandinavian christmas decor 2018
la dolce vita blogi house doctor joulusukka / scandinavian christmas stocking
Kuvien ottamisen jälken Amaryllis on puhjennut täyteen kukkaansa ja hyasintitkin on jo vaihtuneet uusiin. Joulun alla estettiikka muuten päihittää käytännöllisyyden sata-nolla, eikä olohuoneesta juuri löydy tilaa iltaisille venyttelyhetkille enää.
la dolce vita blog white christmas decor 2018
Alennusmyynnitkin näyttäisivät startanneen. Kunhan loma pyörähtää käyntiin, pitääkin alkaa käymään valikoimaa läpi. Etsinnässä on ainakin toppapuku, sillä tämänhetkinen talvipukeutumiseni herättää kanssaihmisissä lähtökohtaisesti joko sääliviä katseita tai röhönaurua.... Höh. Minkäs minä sille voin, etten ole talvi-ihmisiä, enkä ole sen vuoksi katsonut tarpeelliseksi panostaa myöskään kauden ulkopukeutumiseen. :D Nyt alkaa ilmeisesti olla pakko panostaa, ettei Jampan tarvitse hävetä silmiä päästään kanssani kulkiessaan....

Mukavaa loppuviikkoa!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)