Mustavalkoinen keittiö ja talviunille kaipaava karhu | In the kitchen

perjantai 2. marraskuuta 2018

/TGIF. I've been working the whole week half sick and am soooo in need of some rest. /

Hyvää viikonlopun alkua! Täällä viikonloppu tulee todellakin tarpeeseen. Olemme Jampan kanssa kummatkin kärsineet jostain mystisestä flunssasta, joka oireilee pääsääntöisesti iltaisin ja öisin, eli vaikka työpäivän aikana ei kuumetta ole ollutkaan, on alla valvotut yöt meinanneet vähän verottaa työn tekemisen terävintä kärkeä ja oppilaat ovatkin päässeet tällä viikolla huomauttelemaan allekirjoittanutta lukuisista lapsuksista niin puheessa kuin kirjoittamisessakin... Tunnustan kyllä olevani itse aivan täysin syypää olotilaani, sillä loka-marraskuu on taas napannut meikäläisen tukevaan niskalenkki-otteeseen. Mikä kumma se onkin, että vuodesta toiseen tämä alkava kaamos laukaisee minussa talviunille kaipaavan karhun reaktiot, ja alan kasvattelemaan rasvavarastoja talven varalle mättämällä karkkia ja herkkua kaksin käsin, vaikka kuinka tiedän, että sokeri ei sovi minulle? Mielellään aina tässä vaiheessa vuotta vetäisisin kummenisen vilttiä ja vällyä päälle ja kaivautuisin sänkyyn ja ripustaisin oven kahvaan lapun, jossa kehotettaisiin herättämään toukokuussa, mutta vielä ei taida kehitys olla kehittynyt niin pitkälle että tämän voisin toteuttaa.
kitchen decor details
Jotain muutakin olen sentään saanut aikaan kuin rasvavarastojen kasvattelua, sillä olen alkanut pikkuhiljaa tilailemaan ja jemmailemaan joululahjoja Jampalle vaatekaapin uumeniin. Lähestyvä joulu saattaa hyvinkin olla Jampan viimeinen taikauskoinen joulu, joten toiveissa olisi tehdä siitä oikein tunnelmallinen. Itselläni on vieläkin tuoreessa muistissa se joulu, kun kuusivuotaalle Sandylle selvisi, että pukkia ei olekaan olemassa. Voi sitä raivarin määrää... Nyt pitää vain pitää sormet ristissä, että kukaan isosisaruksia omaava koulukaveri ei ehdi tätä synkeää salaisuutta pojalle paljastaa ennen joulua.
mustavalkoinen keittiö
keittiön sisustustarvikkeet
black and white kitchen details
Ja mitenkä nämä horinat taas liittyvät päivän kuviin? No ei niin millään tavalla. Mutta olisihan se pelkkä horina ilman kuvia vallankin tylsää katseltavaa. Keittiökuvia tuli räpsittyä uutta kameraa testaillessa. Olen jo monta kuukautta takaperin vihdoin monen vuoden harkinnan jälkeen toteuttanut haaveeni uudesta kamerasta, mutta sanotaanko nyt näin, että ei meinaa Canonin logiikkaan tottuneelle aueta Olympuksen salat...Varsinkin kun kärsivällisyys on hiiren luokkaa.
stelton kaadin valkoinen
Keittiökuvia ei ole kuitenkaan hetkeen blogissa näkynyt, niin tässäpä niitä. On jännä, miten sitä muka tyylinsä tuntevallakin sisustusmaku äkkiä muuttuu, ja monet kuuden vuoden takaiset ratkaisut keittiötä koskien tekisin nyt toisin, mutta kuitenkaan en näe järkeä lähteä täysin hyväkuntoisia materiaaleja vaihtamaankaan. Näillä siis mennään, ja yritetään antaa asioiden olla häiritsemättä liikaa silmää. Yksityiskohtien suhteen saatan kenties olla hieman pakkomielteinen, ja muunmuassa värikkäillä Fairypurkeilla ei ole minun keittiööni asiaa. Dermosilin täyttöpullot on onneksi kuitenkin palvelleet jo vuoden verran hyvinä. Sliik- blogista luin todella kauniista keittiötuotteista, joita myydään koulujen varainkeruutuotteina. Jos jollakulla täällä Oulussa on näitä kaupan, niin täältä löytyisi yksi ostaja. Jos muuten olet jo miettinyt sisustusta harrastavalle sukulaiselle tai ystävälle joululahjoja, niin veikkaan, että saattaisivat ilahtua vaikkapa näistä kuvassakin näkyvistä Steltonin kannusta , Eva Solon jääkaappikaatimesta tai Alessin sitruspusertimesta. Suosikkiverkkokauppani on muuten meitä designin ystäviä ajatellen myös poiminut parhaita lahjavinkkejä omalle osastolleen, ja sieltä löytyykin joka budjettiluokkaan sopivia lahjoja aina kahdenkympin lahjoista alkaen. Näihin voisinkin palata vielä ihan erikseen omassa postauksessaan.
mustavalkoinen keittiö
Mutta nyt lähden vetämään villasukat jalkaan ja toivon, että tänä yönä päästäisiin jo vähemmällä yskimisellä. Pysykäähän terveinä!


(*Linkit kaupallisia linkkejä. The post contains commercial links.)Seuraa blogia / Follow the blog


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)