Joulu- ja sisustusale | Sale

sunnuntai 4. marraskuuta 2018

/I know. It's a bit early. But I went Christmas shopping today. And even bought myself a teeny tiny little Christmas tree.../

No nih. Nyt se sitten repesi ihan kokonaan. Joulunaloitus siis. Kun tuli siitä viime postauksessakin puhuttua. Ja kun oli tuolla lähiprismassa asiakasomistajapäivät niin pitihän sitä mennä ostamaan sellaisia pikkulahjoja Jampalle jo vähän lisää valmiiksi. Ja samalla saattoi tarttua mukaan yksi joulupuukin, tarkemmin ottaen taitaa olla tuoksusta päätellen jonkunsortin kataja, mutta kovasti on kuusennäköinen. Että näin tässä taas kävi. Samalla teemalla jatketaan, kun ihan (puoli)vahingossa eksyin Elloksen sivulle ja huomasin, että kaikki kodin tuotteet (myös huonekalut!) on 20 % alennuksessa, niin sinnehän jäin haaveilemaan. Jouluale ennen joulua, ai että. Saattaa olla, että vähän eksyin pukeutumisen puolellekin, sillä vannoutuneena Amerikkalaisten joulukomedioiden ystävänä olen jo muutaman vuoden haaveillut niistä jäätävän rumista jouluneuleista koko porukalle. Elloksen joulu, kuten monen muunkin brändin joulu tänä vuonna näyttää tummasävyiseltä ja samettiselta. Miellyttääkö sinun silmääsi?
ellos joulu ale 2018
edulliset luumunpunaiset vuodevaatteetpellavavuodevaatteet / joulukoristeet
ellos joulu 2018
samettiverhot / samettiset koristetyynyt / lahjapaperit / huonekalut

ja muutamat omat suosikkini juuri nyt...
ellos huonekalu ale

Palma-nojatuoli / Heaven sängynpääty /Pehmustettu sängynpääty / marmoripöytä / Lucky tuolit / Furnirova sohva /

Kuten huomaatte, omien suosikkieni sävymaailma poikkeaa kovasti yläkuvista, eli meillä tuskin tullaan näkemään kovin tummasävyistä joulua tänäkään vuonna, mutta käyhän tsekkaamassa löytyykö alemyynnistä sinun joulukotiisi tai lahjapaketteihin täytetettä. Ale on voimassa 13.11.2018 saakka.(*Linkit kaupallisia linkkjä.)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)