Treenivaatteet alehintaan (Sisältää Alekoodin)

tiistai 29. elokuuta 2017

/How to find motivation to the gym? By getting some new sportswear.../



Heipähei. Ellos yllätti jälleen iloisesti lähettämällä alekoodin ostoksille. Koodilla saa 3.9.saakka -25% kaikista pukeutumisen ja kodin tuotteista (lukuunottamatta tiettyjä merkkituotteita ja huonekaluja), ja kun itsellä on tässä ollut työn alla kadonneen salimotivaation metsästys, päätin aloittaa sen jahtaamisen urheilumuodin puolelta. Valikoimaa selatessani huomasin muuten että Ellokselle on saapunut erittäin kattava valikoima eri kotikuntoilulaitteita, joten jos sinulla on tilanne, että kotoa ei ehdi lähteä muualle treenaamaan, käyhän kurkkaamassa. Minä olen jo pitkää himoinnut nyrkkeilysäkkiä kattoon, mutta eipä vaan pienestä kodistamme taida sille sellaista nurkkaa löytyä missä sitä mahtuisi paukuttamaan. Alla omia poimintojani valikoimasta, ja tuttuun tyyliin värittömällä linjalla mennään näissäkin. Alekoodin löydät postauksen lopusta.

ellos alekoodi



toppi / Sense of Karma collegetakki / Sense of Karma joogapusero / lasinen juomapullo  / Adidas tekniset kompressiotrikoot / Puma huppari / joogamatto / Reebok varsilenkkarit / Casall fomeroll / Puma collegehousut / Casall jumppapallo / Superdry T-paita / Casall hyppynaru /



Jos sinä löysit jotain mieleistäsi näistä, tai tarvetta on vaikkapa sisustuspuolen hankinnoille, muista siis syöttää alekoodi 365412 ja toimia ennen 3.9. Loput urheilumuodin tuotteet löydät täältä.






(Postaus sisältää kaupallisia linkkejä)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)