Pienen makuuhuoneen mustavalkoinen sisustus | Guest Bedroom

maanantai 28. elokuuta 2017

/There is not much that has changed in the guest bedroom during the last year but why fix it if it isn't broken.../


Iloista uuden viikon alkua! Täällä osoitteessa meni viime viikko harakoille kun ensimmäinen syysflunssa pääsi yllättämään. Otin kuitenkin nuhanenäilystä kaikki irti ja ehdin kahden päivän petipotilaan roolissani katsella kokonaisen kauden Unelmien Poikamiestyttöä. Mistä päästäänkin päivän aiheeseen. Missä ovat kaikki televisiot sisustuskuvissa? Häh? Kysyn asiaa ihan aidosta mielenkiinnosta, että olenko oikeasti ainoa kivikaudella elävä, joka tykkää vielä katsoa ohjelmansa isolta ruudulta siinä missä kaikki muut katselevat leffansa ja sarjansa läppärin tai tabletin kautta?
mustavalkoinen makuuhuone
Meidän kotoa perinteinen TV löytyy peräti kolmesta huoneesta, eli olohuoneesta ja molemmista makuuhuoneista. Kuvissa oleva vierasmakuuhuone/työhuone säilöö vanhimman ja epäluotettavimman töllöttimemme (joka toimii vaihtelevalla menestyksellä). Tänne patistan miehenpuolen silloin, kun alakerrassa Jampalla on äänekkäimmät leikkinsä menossa ja kun miehellä on meneillään on joku kauden pakko-nähdä-mikä-lie-urheiluottelunsa.
black and white bedroom
Yläkerran päämakkarista löytyy uusin televisiohankinta, joka kuitenkaan ei ansainnut olohuoneen paraatipaikkaa hävitessään tuumakoossa olkkarin töllöttimelle. Makkarissa minä iltaisin napsauttelen omat sarjani pyörimään, ja niinkuin nyt flunssapotilaana tuli todettua, on se vaan mukava maata lämpimien peittojen alla kaukosäädin käden ulottuvilla, kun muuten olisi yllättänyt totaalitylsistyminen nenäliinavuoren keskellä.
mustavalkoinen makuuhuone sisustus ikea
black and white bedroom decor
Siellä se kurkistaa. Töllötin. Pienessä huoneessa sitä ei juuri voi piilotella. Joskus villeissä visioissani hetken aikaa harkitsin piilottavani tämän vanhan rumiluksen yhdellä seinällä sijaitsevaan vaatekaappiini, mutta tulin onneksi järkiini ennen kuin ehdin alkaa virittelemään mitään eksoottisia johtoviritelmiä liukuoven listan alle. 
No minkämoinen hirvitys se sitten on? Käy kurkkaamassa kokot totuus blogin Facebook-sivujen puolelta. Samalla haastan kaikki muut bloggaajat kertomaan ja näyttämään, että missä se TV teillä luuraa vai luuraako missään? Uskallatko lähteä mukaan?Aurinkoista viikkoa!

Seuraa blogia


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)