Arvotaan lippuja | Oulun häämessut 2017

perjantai 27. tammikuuta 2017

*   EDIT.  Arvonta on suoritettu ja voittajille ilmotettu henkilökohtaisella viestillä.   *Kukkuu kaikki tulevan kesän ja sitä kenties seuraavankin kesän morsiamet ja kaasot, ja kenties muutkin asiasta kiinnostuneet. Olettehan huomanneet, että Oulussa vietetään seuraavan viikon lauantaina 4.2. klo 10-16 häämessuja? Häämessut pidetään Areena Oulu Terminaalissa, eli siellä Superparkin kanssa saman katon alla olevassa tapahtumapaikassa. Itse käväisin pari vuotta takaperin viimeksi häämessuilla, ja mahtavia ideoita ja inspiraatiota tuevaan juhlaan sieltä kyllä saa. Tällä kertaa tapahtumassa muunmuassa arvotaan 7000 euron arvoinen sormus, minkä lisäksi luvassa on luonnollisesti häämuotinäytös, mutta myös paljon sellaista ohjelmaa, jota ei ehkä vielä edes ole osannut ajatella, niinkuin ennakkovinkkejä hääkuvaukseen sekä tietoa avioehdon laatimisesta. Tarkemman ohjelman Suomen Häämessuille löydät täältä.

Minulla on kunnia arpoa teille lukijoilleni yhteensä 5 lippua häämessuille, joten eikun hihkaisemaan kommenttiboksiin, mikäli messuille mukaan mielit. Arvontaan ehtii osallistua tämän viikonlopun ajan, ja viimeistään maanantaina on voittajat selvillä.

oulun häämessut
oulu häämessut 2017
oulu häämessut

Tasapuolisuuden nimissä kaikilla on tällä kertaa yksi arpa ja lisäksi mukaan tulee liittää toimiva sähköpostiosoite, jotta ehditte saada liput ennen ensi viikonloppua.  Anonyymeille kommentoijille  vinkkinä vielä, että laittakaa mukaan joku nimimerkki itsellenne.  Onnea arvontaan! :)

6 kommenttia

 1. Mukana!! :)
  sannak.ukonaho@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Häämessuille ollaan menossa miehen ja kaasojen kanssa, joten tänne kelpais arvontavoitto! T. Tuleva bridezilla 😂
  utriainen.satu@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Airiina
  Mukana.

  aiholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 4. Henna18
  Osallistun arvontaan, häämessut ovat jääneet minulta väliin mutta nyt haluaisin mennä äidin kanssa.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 5. Mukana! Lahti.emilia94@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)