Olohuoneen joulusisustus ... tai jotain ihan muuta | Christmas in the Livingroom

keskiviikko 21. joulukuuta 2016

/It is so not fun to get sick around Christmas./


Naps, sanoi vastustuskyky kun vihonviimeiset pakolliset työhommat oli tältä syksyltä alta hoidettu. Niinhän siinä kävi, että se viikonloppuna alkanut kurkkukipu kumulotui ihan täysmittaiseksi flunssaksi ja tässä sitä on nyt sitten oltu. Mikähän siinäkin on, että terveenä töissä ollessaan sitä haaveilee, että voi kun saisi vaan maata ja lukea kirjaa, ja sitten kun on sairaana ja makaa lukemassa sitä kirjaa haaveilee vaan pääsevänsä töihin... Mutta eipä niin huonoa ettei jotain hyvääkin, jouluelokuvamaraton on nyt Netflixin avulla korkattu ja suunnitelmissa on joulunpyhinä nauttia vielä monta lisää. Sekä jouluelokuvaa että niitä kirjoja.

Sairastuminen sinänsä ratkaisi pohdinnan siitä, pitäisikö kotona sittenkin toteuttaa se suursiivous jouluksi. Ei tarvi kun ei happi kulje niin hyvin, että voisi pyörtymättä moppiin tarttua. Siivotaan sitten Uuden Vuoden aluksi senkin edestä. Olen parhaillaan menossa puolivälissä Konmarin kakkosteosta Iloa Säkenöivä Järjestys * ja täytyy myöntää, että meinaa vähän jo sormet syyhytä päästä kakkoskierrokselle marittamisessa. Tämä siltikin, että viime viikkojen aikana olen muutamaan otteeseen tullut miettineeksi onko se juuri konmari joka on osaltaan vienyt minulta joulunodotuksen riemun, kun ei tee enää mieli ostaa mitään ylimääräistä turhaketta kotiin...

Koska päivän postaus tuntuu koostuvan sekalaisista horinoista muutenkin, todettakoon alla olevista kuvista vielä sen verran, että tiedätkö tunteen kun kerrankin yrität sinnikkäästi säätää kameranjalustan kanssa, ja sihdata kuvaushetken siihen päivän ainoaan tuntiin kun virallisten tietojen mukaan on "valoisa aika" (on muuten verrattain suhteellinen käsite täällä pohjoisessa Suomessa...) ja räpsittyäsi miljoonakaksisataa kuvaa sitten siirrät ne koneelle ja toteat että kaikki on huonoja.... Koska talvi.

vaalea joulusisustus
eukalyptuksen oksa
valkoinen jouluasetelma


Kolme yötä jouluun on, laskin aivan itse juuri...
Seuraa blogia

Facebook
Bloglovin
Pinterest
Instagram
* Kaupallinen linkki.

2 kommenttia

  1. Täällä ollaan myös flunssan kourissa kotosalla... Tuli siis sittenkin pidempi joululoma, kun alunperin piti olla töissä. Mutta tällä hetkellä siis sohvan pohjalla. Taitaa jäädä joululeipomiset väliin tältä vuodelta. Toivottavasti olomme helpottuu aattona.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)