Mustaa (t)yöpöydällä | Black

sunnuntai 18. joulukuuta 2016

/Last week I told you I have fixed an all white Christmas in the bedroom. The guestroom on the other hand has stayed pretty black./


Taas on adventin aika, ja aikaa aattoon enää alle viikko. Syksy tuntuu hujahtaneen ohi vilauksessa, vaikka välillä on toki ollut niitäkin viikkoja, jolloin aikan on tuntunut matelevan kuin täi tervassa. Nyt alkaa kuitenkin olla jo aika suunnata ajatuksia loppuvuoden juhlaan, lahjat on ostettu ja kotia laitettu sen verran, kuin sitä tänä vuonna joulua varten laitetaan. Suursiivouksia en ole ryhtynyt tänä jouluna puuhaamaan, sillä keväisen konmari-operaation jälkeen koti on pääasiassa koko ajan enemmän tai vähemmän järjestyksessä muutenkin. (Se vähemmän-osasto liiittyy Jampan huoneen Legokaaokseen....)

Viime viikolla esittelin makuuhuoneen valkoista jouluasetelmaa. Työhuoneessa sen sijaan vallitsee mustempi tunnelma, koristeet on minimissään, ja pimennysverhojen edessä ollessa huoneessa on ihan omanlaisensa joulutunnelma muutaman kynttilän loisteessa. Ehkäpä ensi vuonna on jo aika viettää värikästä joulua?

musta asetelma
musta asetelma
Block valaisin


Seuraa blogia

Facebook
Bloglovin
Pinterest
Instagram

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)