Last Christmas (and the one before that)

perjantai 18. marraskuuta 2016

/Today is the day when Christmas season officially starts here in my home town. I'm trying to find the spirit by going through some old pics from previous Christmases./



Tänään avataan Oulussa virallisesti joulukatu, ja viikonloppu näytti olevan pukkeja pullollaan kaikissa mahdollisissa kauppakeskuksissa. Minä yritän virittäytyä joulukauden alkamiseen käymällä läpi kahden edeltävän joulun kuvia. Jokseenkin selkeä teemaväritys on siis ollut valloillaan jo parina aiempana vuonna, mitäpä sitä hyväksi havaittua muuttamaan. Jampan tämän vuoden toive on musta joulukuusi (viime vuonnahan toive oli pinkki) mutta taitaa jäädä tämä toive kuitenkin toteutumatta.

Jostain syystä en tänä vuonna ole oikein osannut asennoitua siihen, että vuosi on tosiaan jo näin pitkällä ja muiden yritykset udella joululahjatoiveitakin ovat kirvoittaneet minusta lähinnä ärtyneitä murahteluja vastaukseksi, koska en ole ehtinyt asiaa lainkaan miettiä. Toki jos pukin budjetti olisi rajaton, alkaisi toiveitakin löytyä ihan listaksi asti. Mitenkä teillä muilla toimitaan? Ostetaanko perheen aikuistenkin (äidit, isät, siskot, veljet jne.) kesken vielä lahjoja, vai riittääkö aikuisille pelkkä joulun rauha ja yhdessäolo? Entäs sitten kun tenavan toivelistalla ykkösenä keikkuu pleikkari. Voiko pukki ilmoittaa lapselle, että nyt ei sitten muuta heru kun lahja oli niin tyyriin puoleinen?
mustavalkoinen joulu
mustavalkoinen joulu
house doctor stars
black and white scandinavian decor
scandinavian christmas decor
black and white table setting
mustavalkoinen kattaus
glutenfree gingerbreads
black and white christmas


Joko te muut olette päässeet joulutunnelmaan?

Rentouttavaa viikonloppua!

2 kommenttia

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)