3 edullista kosmetiikkavinkkiä | Cheap quality cosmetics

torstai 29. syyskuuta 2016

/Sometimes even the cheap alternative can surprise you with the quality. Recommendations for the new make up brushes by HM cosmetics./


Loppuviikkoa viedään. Ja voi sanoa, että onneksi. Työrintamalla on pitäny sen verran kiirettä että viikonloppua odotellaan kuin kuuta nousevaa. Tänään kuitenkin ihan muissa aiheissa. Päätin nimittäin pitkästä aikaa harppasta aiheissa kosmetiikan puolelle, kun on kerran ihan asiaakin. Meillehän tänne Oulun korkeudellekin vihdoin rantautui HM:n kosmetiikkaosasto, ja sattumoisin olin juuri paria päivää ennen bongannut eräästä youtube-klipistä puuterimaisia varjostuksia tehtävän täsmälleen saman mutoisella siveltimellä, kuin mikä myymälässä minua vastaan käveli. Hieman epäileväisin mielin siveltimen kavereineen mukaani ostin, ja olipa yllätys kerrankin positiivinen, sillä olen ollut laatuun ja jälkeen erittäin tyytyväinen. Ison siveltimen jäykemmällä viistopäällä saa näppärästi kohdistettua varjostukset juuri sinne minne ne haluaa, ja pehmeämmällä päällä on helppo häivytellä rajoja. Mukaan nappaamani meikkivoidesivellin on myös osoittautunut oikein oivalliseksi ja sen toisessa päässä olevalla pienemmällä sivellinosalla saa hyvin meikkaltua piiloon peitevoidetta kaipailevat alueet ja levitettyä meikkivoiteen myös tarkasti silmän ympäristöön. Iso peukku näille. Monen mielestä varjostusten kanssa touhuilu on jo jäämässä unholaan strobing-tekniikan jyllätessä, mutta ainakaan minä en tästä tavastani aio ihan hevillä luopua. Jos varjostusten teko on ihan tuntematonta maaperää, voi apua kurkata helposti youtuben ihmemaasta hakusanalla contouring.
hm meikkisiveltimet
Toinen löytö on Kicksille vihdoin myyntiin saapunut Smashbox kosmetiikka. Olen pitkään etsiskellyt hieman kevyempää vaihtoehtoa arkimeikkiin kuin normaalisti käyttämäni Blasco, ja ongelmanana minulla on useimpien meikkivoiteiden kanssa tämä äärimmäisen pintarasvoittuva ihoni kasvoissa. Jo kaksi tuntia meikkaamisen jälkeen on kuin mitään pohjaa ei olisi koskaan tehtykään. Nyt kuitenkin testasin Smashboxin meikkivoidetta, joka hinnan puolesta asettuu mukavasti perusmarkettituotteiden ja laadukkaamman kosmetiikan välimaastoon. Tuote on todella ohut, mutta siinä on myös hyvin erikoinen koostumus. Tuntuu kuin voide jo levitettäessä ikäänkuin tarrautuu ihoon kiinni (jep, tiedän kuulostavani hieman kajahtaneelta...). Oli mikä oli, tuote on myös äärimmäisen kestävä ja mattapintainen kuivuttuaan, ja meikkiä joutuu korjailemaan todella paljon harvemmin kuin monen muun voiteen kanssa. 
smashbox meikkivoide
Ja viimeinen suositukseni tällä erää on ikisuosikkini Kiko Milano. Hamstrasin taas kesän Italian reissulla mukaan melkoisen määrän kosmetiikkaa, sillä näissä on ihan lyömätön hinta-laatusuhde. Tuotteet ovat vahvapigmenttisiä ja riittoisia ja sävyvalikoima on kauttaaltaan erittäin laaja. Kikolla on myös verkkomyymälä, joka toimittaa myös Suomeen, eikä toimituskulu ole lainkaan paha suhteutettuna siihen, kuinka edullisia sarjan tuotteet ovat.
kiko milano meikitTällaisin tärpein tänään. Mikä on sinun suosikkisarjasi tai tuotteesi?

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)