Syyspukeutumisen inspiraatiota alennettuun hintaan | Fall Fashion with discount

lauantai 1. lokakuuta 2016

/ My favourite pics from Ellos for this fall. /Sähköpostiini tupsahti Elloksen uutiskirje, jossa kerrottiin, että koko valikoimasta saa nyt 20 euroa alennusta, kun ostaa 90 eurolla. (Alekoodin löydät postauksen lopusta.) Ja arvatkaa mitä, alennus koskee myös merkkituotteita. Siinäpä menikin hetki selatessa valikoimaa. Kaikki lähti liikkeelle jo kauan kestäneestä himotuksestani saada harmaa villakangastakki entisen mustan kaveriksi, mutta sitten olinkin jo kokoamassa itselleni täydellistä kenkävalikoimaa säähän kuin säähän. Ja pikkujoulukausikin on kohta alkamassa, ja....

syysmuoti ellos ale
Takin lisäksi olen haikaillut sisällä pidettävän ponchon perään, ja nyt löytyi kyllä melkoisen edullinen vaihtoehto. Ja kenkiähän nyt vain vaihtelevissa syyssäissä pitää olla joka lähtöön. Liekö nostalgiasyyt vai mikä, mutta nämä Reebokin varsilenkkarit ovat huudelleet perääni jo kesästä lähtien. Löytyykö ruudun takaa muita, jotka muistavat tämänmoisia pitäneensä jo kaukaisella yhdeksänkymmentäluvulla? Lisäksi matalakantaiset nahkanilkkurit tarvitaan kapungilla kuljeskeluun ja viileämmille säille bikerit...

ellos naiset ale
Vielä tarkenee myös hipsutella menemään neuleessa ja nahkatakissa, kun kietoo kaulaansa muhkean huivin ja suojautuu tuulen tuiverrukselta pipolla. Töissä minulla tulee pidettyä tällaisia järkevällä korolla varustettuja nahkakorkkareita, mutta nykyiset alkaa pikkuhiljaa vetelemään viimeisiään.

ellos naiset ale
Ja siellä se vaanii nurkan takana. Talvi. Untuvatakkia ja Sorelleja tarvitaan kohta taas.

ellos naiset ale
Pikkujouluihin ja muihinkin syyskauden juhliin olisi kyllä ihana talsia jalat lämpimänä näillä mokkaisilla ylipolvensaappailla ja vaihtaa vasta juhlapaikassa avokkaisiin. Siron juhlalaukun mentävä aukko laukkuvarastossani on myös edelleen.

Löytyykö sieltä muita vankkumattomia mustaan ja valkoiseen pukeutujia?

Käykäähän kurkkaamassa Elloksen sivulta omat suosikkinne, ja jos päädytte ostoksille, muistakaa käyttää koodi 345724. Alennus on voimassa 9.10.2016 asti ja sen voi käyttää vain kerran.


villakangastakki / mokkanahkaiset ylipolvensaappaat / pusero / vahapintaiset housut / puuvillaneule / poncho /huivi / hattu / laukku / Reebok tennarit / Vagabond nilkkurit / bikersaappaat / Sorell talvisaappaat /mukavat työkorkkarit / pipo / nahkatakki / untuvatakki / valkoinen pipo / harmaa huivi /pusero / kello / nahkahame / laukku / kaulakoru / avokkaat / takki / *(*Kaupallisia linkkejä.)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)