Kokemuksia Bikini HIIT Challenge:sta ja arvontojen voittajat

perjantai 22. tammikuuta 2016

Nyt tekisi mieli melkein siteerata Antti Tuiskua ja tuumata, että paadippadiidiipaadi... Vaikka en kummempia paadeja tänä viikonloppuna suunnittelekaan, on perjantaissa ja viikonlopun alkamisessa juhlan paikkaa jo kerrakseen. Kaksi aamua pitempään nukkumista ja hitaita käynnistymisiä pyjamassa vanuen siis luvassa. Jee. Oululaisille (pienten) lasten vanhemmille vinkiksi, että huomenna on Ouluhallissa LiikukkoNää-messut, jonne me Jampan kanssa suunnitteltiin lähteä etsimään pienelle herralle jotain tarmonpurkuharrastusta.

Tänään on myös tullut vierähtäneeksi kaksi viikkoa siitä, kun aloitin Uuden Elämän. Tai siis siitä vielä hitusen kuumottavamman version, eli Bikini HIIT Challengen. Lupailin kertoa miten homma on edennyt, ja miltä treenit ovat tuntuneet, joten täältä pesee.

Tähän mennessä olen suorittanut kahden viikon aikana yhteensä viisi  HIIT-treeniä ja neljä Core-treeniä ja poden armotonta morkkista siitä, että jätin tällä jälkimmäisellä viikolla yhden HIIT-treenin tekemättä. Syy moiseen löytyi lähes migreeniin verrattavissa olevasta päänsärystä, jonka minä pöljä ihan tieten tahtoen itselleni hommasin jättämällä useampana yönä peräkkäin käyttämättä purentakiskojani. For real. Jos teilläkin on jatkuvaa päänsärkyä, kipaiskaapa hammaslääkäriin, sillä vika on luultavasti siinä, että purette hampaitanne yhteen unissanne. No mutta, nyt minä eksyn taas aiheesta. Puolustuksekseni kerrottakoon, että HIIT:in sijaan tein kaksi rentouttavaa venyttelyharjoitusta Yoogaialla (ilmaiskoodi joogatreeneihin täällä), jotta saisin niskat auottua siihen kuntoon, että pääsen muita treenejä jatkamaan. Myös neljä TRE-harjoitusta on kahteen viime viikkoon mahtunut.

Bikini HIIT Challenge:n plussat:

+ painoa on lähtenyt. En vielä kerro paljonko, sillä viikko on vielä jäljellä, mutta kerronpa sen, että jos joku olisi kaksi viikkoa sitten joulujälkeispöhötyksessäni pyytänyt minua pukemaan bikinit päälleni, olisin jättänyt tarjouksen väliin, mutta nyt kehtaisi taas uimahalliin mennäkin.
+ peppu on noussut piirun verran ylemmäksi. Oikeasti. Ei voisi millään uskoa, että jo kahdessa viikossa näkee tuloksia, mutta näin on näreet. Koska HIIT-treenit keskittyvät nimenomaan reisien ja pakaroiden muokkaamiseen, voi tulosta tosiaan tulla jo näin nopeasti. Silti lihakset eivät ole olleet kipeänä missään vaiheessa.
+reidet ovat kiinteytyneet. Vielä en ottanut uusia mittoja, mutta tämäpä on todettavissa ihan peilistä. Ainakin osa teistä tietää, mistä puhun, kun kerron, että seisoessa suorassa ei reidet mene enää yhteen. Ei vaikka itse asiassa ihan yrittämällä yritin. Jonkunnäköistä kiinteytymistä on siis täytynyt tapahtua, koska vielä pari viikkoa sitten ei reisien välistä päivä päässyt paistamaan.
+selkä ei ole ollut kipeä. Pidempään blogia seuranneet tietävät minun kärsivän välilevynpullistumasta ja kulumista, joiden aiheuttama kipu alkaa pahentua aina treenaamattoman ajanjakson aikana. Heti ensimmäisinä päivinä treenit aloitettuani katosi myös kipu, ja selkä on ollut selvästi joustavampi.
+aina ehtii. Olen treenannut tenavan pikkukakkosen aikana, perheen miesväen ollessa iltapesulla, Jampan päiväunien aikaan jne. Aina on aikaa 20 minuuttia, kun ei tarvitse erikseen lähteä mihinkään.

Ja miinukset:
- osa liikkeistä on niin kovia, että ei pysty ei kykene. Tämähän riippuu siis jokaisen omasta kunnosta, mutta olenpa saanut huomata, että ihan kaikki paikat eivät olekaan niin kovassa kunnossa kuin olen kuvitellut. Jos siis sinulla on treenitaukoa enemmänkin, kannattaa siis aloitella tämä verkkovalmennus sen hieman kevyemmällä versiolla, eli Uuden Elämän Alulla.

Viikon päästä kertoilen sitten lisää siitä, miten valmennuksen viimeinen viikko on sujunut ja miten kävi mitoille. Muistutan vielä, että jos arpaonni ei tänään suosi juuri sinua, on vielä tällä hetkellä voimassa tarjous, jossa Uuden Elämän voi hankkia itselleen puoleen hintaan, mikä on näin laadukkaasta valmennuksesta ihan käsittämättömän edullinen 24,50e. Myös Bikini HIIT Challenge on vielä puoleen hintaan, ja tähän hintaan saat kutsua myös ystäväsi mukaan treenaamaan ilmaiseksi.


Ja sitten ne arvontojen voittajat, jotka arpoi Random Org.

Nettivalmennuksen voittivat itselleen arpanumero 13 ja18, eli Sonja ja pienen vauva äiti, joka unohti laittaa nimimerkin mukaan, mutta sähköpostiosoite löytyy. Onneksi olkoon! Välitän tietonne eteenpäin, joten tarkkailkaahan sähköpostianne lähiaikoina.

100 euron lahjakortin Fitwoodille voitti arpa numero 27. Arpoja oli tupla-arvat huomioiden yhteensä 73. Voittaja on siis Kaura. Onneksi Olkoon! Välitän tietosi Fitwoodille.


Reipasta Viikonloppua!

4 kommenttia

 1. Voi mikä ihana piristys maanantai-iltaani. :) Kiitos paljon sinulle, ja mukavaa viikkoa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinulle! Olen välittänyt s-postisi Fitwoodille, joten toivottavasti pian saat yhteydenoton heiltäpäin. :)

   Poista
 2. <3 Kiitos, sainkin heiltä jo postia. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia paljon! Huikeeta voittaa tällainen valmennus :) -se pienen vauvan äiti (joka unohti nimimerkin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)