Paketointivinkkejä mustavalkoiseen jouluun | Modern Christmas Gift-Wrapping

keskiviikko 9. joulukuuta 2015

/If you are planning on having a modern monochrome Christmas this year, here are a few ideas about how to wrap your presents./

Olen tänä syksynä onnistunut pinnailemaan Pinterestin paketointikansiooni ennätysmäärän inspiroivia mustavalkoisia lahjapaketointi-ideoita. Koska joku muukin kenties siellä kammoaa riemunkirjavia tonttupapereita, ajattelin jakaa pominnoistani parhaat teillekin. Alkuperäiset kuvien lähteet löytyvät seurailemalla linkkejä kuvissa kansioni kautta.

Valkoisen ystävälle tässä muutama idea. Ison kuvan koriste on helppo väsätä itse mustasta askartelupaperista ja sitaista juuttinarulla kiinni pakettiin. Tähti- tai pallokoristeita on helppo väsätä vaikkapa piparkakkumuottia apuna käyttäen.

Alla olevassa kuvassa on päällystetty tikkuaskeja kauniilla paperilla ja sitaistu juuttinarulla. Pieniä pyykkipoikia löytyy askartelukaupoista. Oikean puoleisessa kuvassa olevasta paketista voi vaan todeta, että yksinkertainen on kaunista. Ruskea paketointipaperi juhlistuu leveällä samettinauhalla ja ilmaisia pakettikorttipohjia tulostettavaksi löytyy mm. Pinterestin kautta runsain määrin.
Ja voihan se olla näinkin helppoa. Mustalle paperille voi kirjailla terveisensä valkotussilla, joita myy ainakin Granit ja tällä Oulussa Clas Ohlson. Yhdellä pienellä kulkusella saa myös ihmeitä aikaan tai pätkällä kanelitankoa.
Washiteipit elivät kulta-aikaansa jo jokunen vuosi sitten, mutta paketoinnissa ne ovat edelleen oikein käyttökelpoinen koriste. Ja kuten huomaatte, teipeistä on moneksi.

Ja loppuun vielä muutama ihastuttava kuva. Tällaisia kun osaisi väsätä, niin eihän näitä raaskisi edes avata.

3 kommenttia

 1. Ihania paketteja! Voi että :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta. Suuresti epäilen etteivät omat taidot saatikka sitten hermot riitä tänäkään vuonna ihan tällaisiin luomuksiin. :)

   Poista
 2. Aivan ihania!
  Näissä sävyissä mennään meillä tänä jouluna, joten paketitkin kääriytyvät (tottakai) teemaan mukaisesti 😉
  Pinterest on kyllä ihana aarreaitta...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)