(Design) Lahjat alle 50 euroa, ja ne muut sitten... | Dear Santa

perjantai 11. joulukuuta 2015

/Here are a few tips on how to make your design loving friend happy on Christmas with only under 50 euros./


Olin ensin vähän ajatellut, että tänä vuonna en lahjavinkkejä jaa lainkaan, mutta alkoihan ne sitten sormet syyhyämään omaa pukinlistaa suunnitellessa. Suurin osa vinkeistä on siis niitä, joita omalta toivelistaltani löytyy, ja muutama tuote jotka jo omasta kotoa löytyvät, on päässyt lahjavinkkilistalle ihan siitä syystä, että ovat tosiaankin edullinen keino ilahduttaa designin ystävää joululahjan muodossa. Tässäpä näitä, olkaatte niin hyvät.

- EDIT. Pahoitteluni, että muutamissa tuotteissa linkki ei vie tällä hetkellä suoraan tuotteen tarkalle verkkosivulle teknisistä syistä-


Lahjavinkit alle 50 euroa


1. Virpi Mikkonen - Kiitos Hyvää Pikaruokaa. Jos ruuan luvataan olevan huipputerveellistä, sekä valmista vartissa, tämä on minun opukseni. Mikkosen edellinen teos Kiitos Hyvää jo hyllystä löytyykin, ja reseptien lisäksi se on visuaalisesti yksi kauneimpia keittokirjoja mitä tiedän. Mikkosen reseptit ovat lisäksi gluteenittomia, sokerittomia ja maidottomia.

2. Karita Tykän uutuus Lautasellinen Kauneutta painii samassa kategoriassa edellisen kanssa, ja vaatii myös ainakin ennen pitkää pääsyä kirjahyllyyni. Karita jos kuka on itse oiva esimerkki ulkoisesti siitä, mihin terveellisellä ruokavaliolla voi päästä. Uutukaisessaan Karita jakaa reseptien lisäksi kauneusteesejään, eli vinkkejä kokonaisvaltaisempaan hyvinvointiin.

3. Mia Jokivinivan Stressin Luomuhoito löytyy tällä hetkellä kotoani kirjaston ikilainaversiona, mutta siinä vaiheessa, kun kirjasto karhuaa omaansa takaisin, aion ehdottomasti hankkia tämän myös omakseni. Selkeää tekstiä siitä, miten stressi vaikuttaa elimistöömme, ja ihania harjoituksia rentouttamiseen.

4. Hay Lup- kynttilänjalka. Klassikko jo syntyessään.

5. Hayn puinen käsi. Vaikka jo paljon nähty, niin edelleen niin hurmaava yksityiskohta.

6. Marimekko Tasaraita kosmetiikkapussukka.

7. Marimekko Siirtolapuutarhakulho. Myös isompi versio irtoaa alle viidelläkympillä.

8. Muuton Silent kukkavaasi puhuttelee ainakin minua eleettömyydellään.

9. Skandinavisk Tuoksukynttilät.

10. House Doctor Bollina peili.

11. By Malene Birger kännykkäkuoret.

12. Boss Jour tuoksu. Tästä on muodostunut perinteisten Calvin Kleinin unisex-tuoksujen ohella yksi suosikeistani.

Ja sitten ne kröhhömm...hieman hinnakkaammat lahjatoiv... siis vinkit.


8. Michael Korsin jättimäinen laukku ( Jet Set Travel MD TZ Multifunction Toteon ainakin allekirjoittaneen ikitoivelistalla. Nyt olen tässä viikon verran käynyt itseni kanssa henkevää keskustelua siitä, voisiko olla järkevää sijoittaa nyt kyseiseen veskaan, kun siitä saisi Stokkan postittamilla etukupongeilla (nettikaupassa koodi XMAS3) 40 euroa alennusta. Tämä kun ei oikeasti koskaan ikinä ole missään alennuksessa.

9. By Lassen Kubus kynttelikkö on keikkunut Hankinnassa-listallani jo myös pitkään.

10. My Guide- posterisarja on jälleen julkistanut uuden keräilyeränsä, ja meille kaikille, jotka ensimmäisellä New York kierroksella jäimme rannalle soittelemaan, on nyt ilouutisia, sillä vuoden 2016 juliste on jälleen New York. Tämä - minulle - heti! Please. Pretty please?


Löytyykö sinun listaltasi samoja juttuja?

Mukavaa viikonloppua!
(*Kaupallisia linkkejä)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)