Kolmas adventti (ja lähes kameraton bloggaaja) | Christmas mood

sunnuntai 13. joulukuuta 2015

/Today I have been doing some Christmas present wrapping and soon I'm about to start decorating the tree. It's getting closer./

Kolmas adventti. Tänä aamuna olen puuhaillut jouluisia puuhia omassa ylhäisessä yksinäisyydessäni Jampan vaadittua eilen tarmokkaasti pääsyä yökylään mummille (= herkkuja ja jakamatonta huomiota) ja miehenpuolen ollessa töissä. Aamusta saakka olen poltellut kynttilöitä, välipalaksi vetelin glögiä ja pipareita, ja lisäksi hyökkäsin lahjavuoren kimppuun paketointitarpeineni. Osa paketeista on vielä postin kuljetettavana, ja toivotaan, että ne sieltä ehtivät. Ikikuusemme on saunassa lämmittelemässä, kun se eilen roudattiin sisään kylmästä varastosta, ja iltapuhteiksi olisi siis ohjelmassa vielä kuusen koristelua. Saapa nähdä tuleeko Jampalla ja äidillä näkemyseroja koristeluista... Mies oli hieman ihmeissään, että joko se nyt pitää laittaa, mutta minähän tunnetusti kyllästyn kuuseen hetimiten Tapanin jälkeen, joten otettakoon siitä  nyt ilo ja tunnelma irti.

Ja niin, se kamerattomuus. Sanotaanko nyt näin, että piti sitten kantapään kautta saada vihdoinkin oppia tämä, että objektiivin vaihdossa on noudatettava äärimmäistä varovaisuutta. Minähän olen sen suhteen ollut melko huoleton, koska tähän saakka ei ole mitään sattunut. No nyt sitten Jampan joulujuhlia kuvatessa onnistuin ihan aikuisten oikeasti jemmaamaan villatakin nöyhtää kameraan. Joo. Ainakin siltä se näyttää. Kamera lähti siis huoltoon, ja näistä tunnelmallisen sameista kuvista vastaa siis matkakamerani Canonin Ixus pokkari. Huoltoaika on kuulemma parisen viikkoa, joten älkää ihmetelkö, että näillä nyt mennään jouluun saakka.

Tunnelmallista kolmatta adventtia!


Ps, Tuotetietoja kaipaavan kannattaa tsekata tämä aiempi postaus. Varsinkin tuohon uuteen lasivitriiniin olen totaalisen ihastunut.


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)