(Miehekkäämpi) makuuhuone - sneak peek

maanantai 3. elokuuta 2015

Joko te olette haistaneet sen? Minä huomasin sen jo viime viikon puolessa välissä leikkiessämme iltasella ulkona. Selvä syksyn tuoksu tuulessa. Se on hassua, miten täällä Oulun korkeuksilla syksy hiipii ilmaan joka vuosi heti heinäkuun viimeisen kokonaisen viikon jälkeen. Vaikka aurinko sen jälkeen vielä paistelisikin, ei sen säteilyssä ole enää samaa kesäistä lämpöä. Haikeus. Niin se taas päättyy. Kesä.

Jamppa kävi tänään ottamassa pehmeän laskun tarhaelämään, kun vein hänet aamulla pariksi tunniksi leikkimään muiden varhaisten päiväkotiin palanneiden kanssa. Riemukkaana kohtasi pieni touhuaja kaverinsa pitkästä aikaa, eikä pelkäämästäni raivokkaasta eroahdistuskohtauksesta ollut merkkiäkään. Sormet ristiin, että sama hyvä meno jatkuisi. Omat kaksi vapaatuntiani käytin alakerran työ/vierashuoneen myllerrykseen. Aiemminhan olen kertonut, kuinka kyseinen monitoimihuone on ollut lähinnä minun käytössäni, ja siksi välillä hyvinkin tyttömäinen, jos näin nyt voi sanoa. Salakavalasti on kuitenkin päässyt käymään niin, että miehenpuoli on ominut huoneen omaan käyttöönsä, ja siitä syystä, ja kenties osittain ilmassa haistelemani syksyn ansiosta tummensin vähän huoneen värimaailmaa ja karsin ylimääräisiä härpäkkeitä (edes jonkun verran) vähemmäksi. Koska oma korusäilytykseni kuitenkin huoneessa edelleen majailee, ja tällä hetkellä myös ylimääräinen vaaterekki, jossa roikkuu minun vaatteitani, ei huoneesta nyt mitään varsinaista man cavea tullut vieläkään, mutta ehkäpä edes hitusen miehekkäämpi. Tänään kuvissa pieni kurkistus huoneeseen, kunhan ehdin läpikäydä kuvat, laittelen vähän laajempaa kulmaa tulemaan.4 kommenttia

  1. Tosi ihanan näköistä, just sopivalla tavalla miehellekin sopivaa pehmeyttä. Mulla ei taida olla kovin naisellinen sisustustyyli itselläkään tosin... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kitos Zubi, teillä onkin niin ihanan selkeän näköistä. Koristetyynyjen röykkiöistä mies ei tosin vielä(kään) päässyt eroon. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)