Currently craving - the flared jeans

tiistai 4. elokuuta 2015

Oi aikoja, oi muotia! En voinut kuin hihitellä itsekseni selaillessani Henkkiksen syyskuvastoa ja todetessani, että niin se taas on muoti kiertänyt ympäri. Tällä hetkellä näytettäisiin elelevän taas samoja aikoja kuin minun ollessani yläasteikäinen. Ihoamyötäilevät ribbimekot ovat taas tehneet paluun ja samoin levenevät lahkeet. Tuoreessa muistissa on edelleen, kuinka koulun käsityötunnilla surauteltiin saumurilla trumpettilahjehousuja joka lähtöön trikookankaasta. Farkuissa trumpettilahje, tai nyttemmin hieman fiinimmin flared jeans, tuli sitten muutama vuosi myöhemmin. Hihittelyn lomassa totesin kuitenkin, etten meinannut aikanaan millään malttaa luopua levenevistä lahkeistani, vaikka ne alkoivat haaroista kuinka ratkeilemaan. Ovathan ne kuitenkin melkoisen imartelevat vartalolle. Kun pitkien leveiden lahkeiden alle sujauttaa korkeat korot, näyttävät sääret jatkuvan loputtomiin, ja pillifarkkuja korkeammalle nouseva vyötärökin on meille useimmille myös huomattavasti pukevampi vaihtoehto, kuin vyötärönauhan päälle pyrkivä vararengas. Niinpä sitten olenkin vaivihkaa ryhtynyt selailemaan tarjontaa. Kovin paljoa en farkuihin ole valmis sijoittamaan, sillä kapeat farkut säilynevät kuitenkin edelleen vaatekaapin peruspilarina, mutta onneksi tarjontaa on myös edullisemmilta merkeiltä hyvin. Poiminkin tänään muutaman ihastuttavan inspiraatikuvan lainaksi täältä, ja etsiskelin vastaavanlaisia tuotteita luottoverkkokaupastani Booztilta. Mikä asu olisi sinun mieleesi?
Tämä ihana asu vallan huutaa nimeäni. Simple and chic.
Vastaavanlaisen asun voisi kasata näistä

 Vastaavanlaiset
Vastaavanlaiset
Vastaavanlaiset
Vastaavanlaiset
Vastaavanlaiset 


Joko sinä olet hankkinut omasi? Tai kuulutko sinäkin kenties meihin muotia jo hieman pidempään kuluttaneisiin, joka myös edelleen muistaa auvoisesti tämän tyylisuuntauksen aiemman tulemisen?


(* Linkit kaupallisia linkkejä.)2 kommenttia

  1. Mä vedän ihan omalla tyylilläni. *hysteeristä hihitystä*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin on kesä hiihdelty kaksissa collareissa vuoronperään, mutta onneksi työhönpaluu motivoi pukemaan päälle välillä muutakin. :) Miehenpuoli on jo vähän kohotelllut kulmiaan jokapäiväiselle lökölookille.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)