Sisustajan syksy mielessä

tiistai 23. kesäkuuta 2015

Vaikka eletään kukkeinta keskikesän aikaa, ainakin mitä kalenteriin tulee, (vaikka säät muuta sinnikkäästi väittää,) en voinut olla hieman googlailematta tulevaa syksyä. Vaikka muuten olen kesän ja auringon lapsi henkeen ja vereen, en useimmiten oikein jaksa innostua kesän mallistoista sen kummemmin pukeutumisen kuin sisustamisenkaan saralla. Syy tähän varmaan monelle varsin selvä. Oman elämäni väripaletti kun koostuu suurimmaksi osaksi niinsanotusti harmaan eri sävyistä, ei kevään ja kesän pastelliset tai kirkkaan heleät värit yleensä päädy vaatekaappiini eikä kotiini. Kesä onkin usein pukeutumisen ja sisustamisen saralla odottelun aikaa. Odottelen syksyn tummia iltoja, jolloin saa luvan kanssa hukuttautua lämpimiin (mustiin ja harmaisiin) neuleiseen ja vetäistä villasukat jalkaan ja sytytellä kynttilöitä - sekä pukea myös kodin luvan kanssa tummempiin asusteisiin. 

Toistaiseksi trendien metsästys tuotti vielä jokseenkin laihanlaisen tuloksen, mutta HM Home on jo julkaissut viralliset kuvansa syksyn trendeistään. Osa syksyn uutuuksista on muuten jo kotimaisen verkkokaupan puolellekin rantautunut, ja mikäli vanhat merkit paikkansa pitävät, uutuuksia alkaa pikkuhiljaa tupsahdella viikoittain tästä eteenpäin. Jos siis bongaat kuvista jotain, mistä innostut, kannattaa olla haukkana seurailemassa verkkokaupan sivuja, itse kun olen useammin kuin kerran jahdannut monia uutuuksia jäädäkseni vain nuolemaan näppejäni, kun en ole huomannut muutamaan päivään olla aktiivinen. Keväällä ja kesällä sisustusmaailmaan rantautunut tummansininen näyttäisi ainakin näiden kuvien valossa olevan vaihtumassa petroolin sävyksi, mutta vaaleanpunaisen sävyt näyttävät jatkavan kulkuaan syksyynkin saakka. Ihan en ole varma, mitä tässä nyt pitäisi tulevan kauden väreistä olla mieltä, mutta onneksi tutun ja turvallisen harmaankin eri sävyjä näyttäisi myös olevan mielin määrin tarjolla.

Tässäpä tämän hetkisiä inspiraatiokuvia HM Homen malliin, ja siitä, mitä kaikkea on vielä tulossa, voit päästä kurkistamaan täällä
Melko monta juttua jäi kummitelemaan mieleen syksyn uutuuksista. Nyt pitäisi taas malttaa painaa jarrua, ettei ihan jokaista niistä tule klikkailtua ostoskoriin. 


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)