Pellavainen petaus | Soft linen

maanantai 25. toukokuuta 2015

                                                            *Postauksen lopussa alekoodi*

Joku siellä saattaa muistaakin, kuinka olen vuosien varrella tuskaillut sen kanssa, kuinka saisin miehenpuolenkin vakuuttumaan sängyn petaamisen välttämättömyydestä. Noh, seura tekee kaltaisekseen. Tässä tapauksessa vaan mies vei voiton. En siis itsekään ole enää aikoihin löytänyt puhtia aamuvarhaisiin sängynpetaustoimiin, ja mikä helpotus se perfektionistin luonteelle onkaan löytää luvallisen ryppyinen petaus. Olen siis myöntänyt vihdoinkin itselleni, että kun mankelia en omista, ja silitystäkin vihaan, saa pehmoiset lakanat jäädä ihan suosiolla sykkyrälle. Yksi stressinaihe vähemmän elämään. Ja kun petaukseen vielä valitsee materiaaliksi pellavan, on pikemminkin suotavaa, että sänky näyttääkin siltä, että siitä on juuri noustu ylös. Jos värimaailma pysyy riittävän harmonisena ja sängyn päälle viskaa vielä kevyen torkkupeiton päiväpeitteen virkaa toimittamaan, on helppo kesäpetaus valmis.Tämä petaus on yhdistelmä Elloksen puuvillasatiinilananoita ja Annon pellavaisia tyynyliinoja. Jättityynyt on superlöytö Jyskistä, taisivat muistaakseni olla alennuksessa seitsemän euroa kipale. Minä totuin nelisen vuotta sitten loppuraskauden jättimahani kanssa nukkumaan pitkulaisen vartalotyynyn kanssa, ja sittemmin olen tykästynyt hautautumaan öisin tyynyihin. Ripottelen niitä öisin pitkin sänkyä ja hautaudun tyynyvuoreen kuin pieneen pesään.

Jos sinulla on ollut suunnitelmissa uusien liinavaatteiden osto, kannattaa käydä tsekkaamassa Elloksen valikoima. Koodilla 315405 saa nyt tilauksen kalleimmasta tuotteesta -30 % alennusta ja lisäksi ilmaiset postikulut. Elloksellekin on vastikään tullut uutuutena pellavatyynyliinoja ja -pussilakanoita sekä aluslakanoita.  Itselläni juolahti mieleen, josko käyttäisi tuon alekoodin siihen, että tilaisi tuon pellavaisen aluslakanan päiväpeitekäyttöön. Se jos mikä olisi kevyt ja helppo levittää huolettomaksi petaukseksi aamuisin.


(* Linkit kaupallisia linkkejä.)

2 kommenttia

  1. Pellavaisia olen miettinyt myös hankkivani (kiitos vaan Ellos vinkistä), mutta mietityttää onko ne riittävän pehmeän tuntuiset..? Ulkonäöltään sopisivat rouheampaankin tyyliin meille. Olen vain niin tykästynyt Marimekon trikoolakanoihin, että siitä pehmeydestä on vaikea luopua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakaan ei ole vielä pussilakanapuolelta pellavaisista kokemusta, mutta tyynyliinat ovat kyllä olleet pehmeät, vaikka omakin ennakkokäsitys pellavasta oli, että se on jäykkää ja karheaa. Pussareihin ei vaan vielä lompakon nyöti anna periksi...

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)