tiistai 6. toukokuuta 2014

Sunnuntai vietettiin taas juhlatunnelmissa, kun siskonpoikani saavutti kunnioitettavan yhden vuoden iän. Sankari oppi parahilleen juhliinsa kävelemään, ja kovasti yritti kiiruhtaa muina juhlavieraina olleiden isompien lasten perässä. Koska pikkumiehestä oli mahdotonta saada sopivasti takaraivoa esittelevää kuvaa, tässäpä muutamalla muulla kuvalla päivän tunnelmaa.
Lahjaksi pienelle vein vaatteita. Olen täysin ihastunut Kapp Ahlin pienten poikien mallistoihin, joten onneksi on vielä lähipiirissä joku riittävän pieni niitä käyttämään.
IMG_3670.jpg
Newbie-malliston lisäksi myös hurmaava Hampton Republic-mallisto on laajentunut pienten puolelle.
IMG_3671.jpg
Olen muuten lahjanpaketoinnissa maailman surkein tapaus. Pinterestistä on ihana ihastella mitä kekseliäimpiä paketointi-ideoita, mutta silti toetutus on aina tylsästi tämä.
IMG_3692.jpg
Juhlapöydässä oli monenmoista tarjoilua, huomaavaisesti myös gluteenittomana.
IMG_3699.jpg
Ja mummi vastasi kukkakoristelusta.
IMG_3708.jpg
Jamppa tuntuu pikkuruisen serkkunsa rinnalla jo vallan jättiläiseltä.
IMG_3739%20%E2%80%93%20Kopio.jpg
Juhlissa asuna yllättäin mustaa. Sekä suorat housut että silkkipaita on H&M:ltä. Kuvaushetkellä taivaalta vihmoi räntää ja Jamppa rynnisti ovelta kahtasataa kohti äidin jalkaa, antakaa siis kummalisehko poseraaus ja karmea heikohko kuvanlaatu anteeksi...
IMG_3746.jpg

Tuli sitä räntää muuten tänäänkin, ja rakeita, ja seuraavan sadan metrin päässä paistoi aurinko. Mielenkiintoiset kevätilmat täällä meilläpäin, kun matkalla töistä kotiin ehtii moottoritiellä nähdä koko vuodenaikojen kirjon.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)