sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Kun nyt tuossa muutamassa postauksessa on jo vilahdellutkin uusin asukkaamme, niin laitetaanpas nyt ihan oma juttunsa uudistuneesta olohuoneesta. Tai uudistuneesta ja uudistuneesta, uuttahan siellä ei ole kuin sohva, mutta kyllä se vaan aika paljon tekee. Vanhaa rakasta sohvanrumilustamme voi tirkistellä olohuone-tunnisteen alta vanhoista postauksista. Vihdoin ja viimein sain siis miehen ympäripuhuttua uuden sohvan hankintaan, ja entinen pääsi viettämään eläkepäiviään sukulaistytön ensiasuntoon. Kuulemma ainakin päihitti hänen ilmaisella jostain hankkimansa ilmastointiteipeillä korjatun versionsa. 
IMG_3271.jpg
Sohva on italialainen Leather Editionin nahkasohva. Pitkään haikailin valkoista kangassohvaa, mutta let's face it, kaksi- ja -puolivuotas taapero, joka tykkää nautiskella aamuvellinsä sohvalla ja muutenkin on melkoinen rymyeetu, ei vaan ole paras mahdollinen yhdistelmä kangassohvan kanssa, vaikka mitä suojasuihkeita käyttäisi. Tästä saa melko näppärästi tuhrut siivoiltua, ja onpa talon ehtoisa emäntä ehtinyt jo kahvitkin sohvalle läikyttämään.
IMG_3318.jpg
Koska myös maailman mukavin nojatuolimme lähti samaan osoitteeseen, pääsi K-tuoli vihdoin arvoiselleen paikalle. Jamppa vaan on hieman kaipaillut vanhaa rotiskoa, jonne oli niin mukava kaivautua siinä kulloinkin istuvan kainaloon.
IMG_3338.jpg
Sohvapöydällä asetelmat vaihtelee tiuhaan. Tämä vuoden alussa hankittu Rex Begonia on ihmeen kaupalla selvinnyt hengissä jo näinkin kauan.
IMG_3296.jpg
Sohvan vieressä Mixrack-telineessään lehdet pinoutuvat odotellessa lukijaansa. Kun vain löytäisi aikaa.
IMG_3353.jpg
Lisäistuimena olohuonessa palvelee myös keinutuoli. Miehen mielestä keinu on olkkarissa aivan turhaan viemässä tilaa, mutta Jamppa rakastaa keinua ja kiikkailee harva se päivä siinä hurjaa vauhtia.
IMG_3298.jpg
Myös piensisustamisesta tulee aika ajoin vaihdettua mielipiteitä. Isännän mielestä kun tyhjät pinnat olisi paljon helpompi siivota, kuin että eräät ripottelee kukkasia ja kynttilöitä joka nurkalle. Mitenkäs teillä muilla, saatteko häärätä sisustuksen kanssa ihan mielenne mukaan vai osallistuuko miehenpuoletkin touhuun?

Mukavaa viikonalkua!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)