torstai 8. toukokuuta 2014

Heipähei. Arvatkaapa miksi uudet postaukset ilmestyy nykyisin melko myöhään illalla? Jamppa on ottanut taas uuden vaihteen valvomisessaan, ja yö- ja aamu(yö)kukkumisten lisäksi ryhtynyt pitkittämään illalla nukahtamista mitä kekseliäimmin keinoin. 
Tänään ajattelin, että koska Casaan siirtymisen myötä on toivottavasti matkaan tarttunut uusiakin lukijoita, (jotka eivät välttämättä ole jaksaneet kahlata vanhoja tekstejä kuukausitolkulla taaksepäin) esitellä uudemman kerran Jampan, kohta 2,5v. valtakuntaa. (Ja Jamppahan on siis meidän minimiehen taiteilijanimi, ei suinkaan aito ja alkuperäinen.) Huoneessa ei ole kummempia muutoksia tapahtunut sitten isojen poikien sänkyyn siirtymisen, mutta ihan jo nurkan takana häämöttää aika, jolloin muumiteema taitaa saada kyytiä. Mutta jospa kuitenkin  pienen hetken ajan ainakin kuvittelisi Jampan olevan vielä  pieni..
IMG_3021.jpg
Jampan sänkynä toimii Muuramen Jolla. Sängyssähän herra tosin viihtyy vaihtelevasti, ja useimpina aamuina hänet löytää nukkumasta lattialta.
IMG_3002.jpg
Sängyn yläpuolella ja koko pitkän seinän verran jatkuvan viirinauhan askartelin raamiin.fi-verkkokaupan valmiista askartelupaketista. Printit kehyksissä on tilattu etsystä.
IMG_2979.jpg
Muunmuassa nämä kaikki kaverit pitää illalla kantaa sänkyyn, jotta uneenvaipumista voi edes harkita. Sitten kun myöhemmin käy kurkkaamassa, roikkuu Jamppa itse unissaan puoliksi sängyn ulkopuolella, kun kaiffarit on vieneet kaiken tilan.
IMG_2958.jpg
Kirjahyllyllä turvassa kovakouraiselta lukijalta ovat ne kirjat, joita tuli hamstrattua jo vuosia ennen Jampan syntymää, ja jotka eivät vielä oikein jaksa kiinnostaa.
IMG_2986.jpg
Ja lattialta kärrystä löytyy ne opukset, joita Jamppa lueskelee tällä hetkellä. Alakerrasta löytyy vielä iso laatikollinen lisää kirjoja (ikäänkuin eräät jo nuorena lukemiseen hurahtaneet yrittäisivät aivopestä jälkikasvuaan saman harrastuksen pariin).
IMG_2923.jpg
Jampan puuhapöytä on rakentunut vanhasta irtokannesta ja Bauhausin irtojaloista. Pöydän yllä roikkuvassa nailonnarussa roikkuu yleensä Jampan vaihtuva taidenäyttely. Lelukorit on HM Home-mallistoa, ja oikein toimivat.
IMG_2927.jpg
Pöydän yllä oleva Ikean hylly on osoittautunut oikein käytännölliseksi. Sinne voi nostella turvaan kaikennäköistä pikku sälää, niinkuin nyt muovailuvahoja, jotta Jamppa ei saa yöllä herättyään päähänsä niitä maistella. Tottahan on, että avohyllyt on helposti melko sekaisen näköiset, mutta eiköhän lapsenhuoneessa voi vähän elämä näkyäkin.
IMG_3024.jpg
Vastapäisellä seinällä sijaitsevan senkin sisään sen sijaan saa hyvin piilotettua ne loput leluvuoret. Senkin päällä oleva nallukka on tuotu silloin vielä masuvauvalle Jampalle Italian tuliaisina. Aakkos-, ja numeroprintit raamiin.fi

Tällaista Jampan valtakunnassa. Siivoatteko te muut muuten aina lelut ja leikit illan päätteeksi? Meillä on tapana kantaa lelut koreihin ja kaappeihin, kun jotenkin itsestä tuntuu, että jos ne siellä lattialla odottelisivat, niin vieläkös se enemmän innostaisi pikku leikkipyrähdyksiin yöllä. Otetaan muuten vastaan hyviä vinkkejä siitä, miten saataisiin tämänikäinen mukaan siivoiluun... 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)