Sisustusale - vinkkejä lastenhuoneeseen

keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Heipä hei kaikki! Oletteko huomanneet, että nyt olisi tilaisuus hankkia designia edullisempaa hintaan? Kaikki, jotka sisustamista harrastavat, lienevät huomanneet, että design-tuotteita saa hyvin harvoin mistään alennuksella. Nyt olisi kuitenkin mahdollisuus säästää ihan kunnolla, kun Stockmannilla on meneillään kampanja, jossa kaikki kodin tuotteet ovat -20% alennuksessa. Itselläni on ollut tapana aina odotella näitä kampanjoita, kun suunnitteilla on ollut jokin isompi hankinta, sillä kalliimmissa tuotteissahan tuollainen alennusprosentti jo tuntuu. Lisäksi tulee usein ostettua valmiiksi jo syntymäpäivä- ja jopa joululahjoja, kun niitä kerrankin edullisemmin saa. Nythän olisi myös oiva tilaisuus ostaa kevään ylioppilaille tai ammattiin valmistuville pieni lahja, tai kenties kesähäitään viettäville ystäville häälahja. 
Koska nukkumatti alkaa jo painaa päälle ja Stockmannin valikoimahan on vallan hengästyttävän laaja, keräilin tänä iltana kollaasiin lastenhuoneen sisustusvinkkejä. Katsotaan ehtisinko huomenna vielä palailla niiden muiden haaveiden pariin.

Mainokset_stokka.jpg

1. Muuramen Jolla-sänky on varsinainen ikiklassikko, jonka arvo säilyy vuodesta toiseen.
2. Finlaysonin pirteät Elefanttilakanat on ainakin meillä Jampan mieleen.
3. Feelis Helsinki Hattivatti valaisin olisi melko veikeä.
4. By Nord'in muikea Tiputyyny.
5. Magis Puppy dalmatialaisversiona olisi hellyttävä.
6. Design Letters mukeja  pikkusälän säilyttämiseen ja silmäniloksi.
7. Artekin Muumijakkarat piirustelupöydän ääreen.
8. Kartellin Componibili yöpöydäksi ja pikkusäilyttimeksi.
9. Fatboy Junior säkkituoli. suosittelisin lämpimästi tätä lastenhuoneeseen, meillä on Original versio, ja se on suuuuri.
10. String Pocket seinähylly.

Käykäähän kurkkaamassa Stockmannin sivuilla, mitä muita ihanuuksia teillä tarttuu silmiin.(Postaus sisältää kaupallisia linkkejä. Kuvat lainattu Stockmann.com)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)