lauantai 10. toukokuuta 2014

Meillä aloiteltiin Äitienpäivän viettäminen jo eilen. Koska ravintoloiden gluteeniton tarjonta on ainakin täällä meilläpäin vielä melkoisen olematonta, oli mies kurvannut perjantaina töistä tullessaan leipomoon noutamaan minulle gluteenitonta Sacherkakkua. Myöskään Jamppa ei tietenkään malttanut odottaa tarhassa askartelemiensa äitienpäiväyllätysten kanssa sunnuntaihin, joten hänkin ojensi hienon lahjansa heti autosta astuttuani. Pitkin viikkoa hän onkin hihitellyt salaisuudestaan. Viikonlopun vietto alkoi siis astetta paremmissa iltapäiväkahvitunnelmissa.
IMG_3787.jpg
IMG_3790.jpg
IMG_3786.jpg
Kahvittelujen jälkeen tutkittiin yhdessä hienoa korttia.
IMG_3824.jpg
Ja polleana tenava esitteli myös lahjaansa.
IMG_3815.jpg
Sokerilla ja kimalteilla koristellusta purkista paljastui itseleivottuja keksejä. Ja tuossa paperirullassa oli keksien leivontaohje. Aika mainio lahjaidea.
IMG_3828.jpg
Tänään sitten sain mieheltä vielä kukkakimpun. Jamppa oli saanut valita värin.
Ja meidän Jamppahan tykkää... no pinkistä.
IMG_3841.jpg
Huomenna on ohjelmassa ravintolaruokailua koko suurperheen kesken. Suurperheen siksi, että mukaan lähtee oman äitini ja avomieheni äidin lisäksi myös siskoni perhe ja avomiehen siskon perhe. Täräytetään sitten oikein 14 hengen voimin äitienpäiväruokailemaan. Koska huomenna en varmaan linjoille ehdi, toivotellaan jo nyt siis..
IMG_3838.jpg


Ps. Ja jotta elämä ei kuulostaisi vallan liian ruusuiselta. kerrottakoon rehellisuuden nimissä, että olen tänään(kin) harkinnut noin kymmenen kertaa roudaavani koko tenavan johonkin osto- ja myyntiliikkeeseen. Meillä kun uhmaikä ei suinkaan ota laantuakseen, vaan joka päivä lentelee niin risut kuin männynkävytkin. Kiukkua, karjumista, lattialle heittäytymistä (myös kaupan...), tavaroiden heittelyä, vanhempien läpsimistä... you name it, we´ve got it. Kaikki kikkakolmoset ja uhmalapsen kasvatusvinkit otetaan riemuiten vastaan.

Ps 2. Olettehan huomanneet, että tuo Bloglovin linkki oikeassa sivupalkissa toimii vihdoin. Ainakin itse olen kokenut Bloglovinin helpoimmaksi tavaksi seurata blogeja, kun ei tarvitse käydä erikseen joka sivulla kurkkimassa onko tullut uusia päivityksiä. Käykäähän klikkailemassa.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)