Treenivaate -Ale | Sport Sale

lauantai 6. huhtikuuta 2019

* Postaus sisältää kaupallisia linkkejä*.  Postauksen lopussa alekoodi.

Aurinkoista lauantai-iltaa! Mitä mahtavin kevätsää on suosinut tänään Suomea, ja bongasin jo kaupungilta T-paitasillaan kulkevia nuoria. Itsehän veivasin menemään edelleen untuvatakissa, kun en aamulla liikkeelle lähtiessäni ollut vaivautunut kurkistamaan päivän sääennustusta... Kesän lähestyminen on näkynyt myös viime ja tällä viikolla pienehkönä ruuhkana salin puolella, kun auringonsäteiden talvihorroksesta herättelemät ihmiset ovat palailleet rautojen pariin bikinikunnon metsästyksen toivossa. Jos sinäkin kuulut meihin, kenen treenimotivaatio kasvaa uusien treenivaatteiden myötä, kannattaa kurkata suureen sporttialeen, mikä on juuri alkanut suosikkiverkkokaupassani. Itse tilaan nykyisin kaikki urheiluvarusteeni Sportamorelta, koska toimitus on todella nopea, ja valikoima on huikean laaja. Maksuton toimitus ja palautus on myös suurta plussaa.  Olipa lajisi mikä hyvänsä, nyt kannattaa käyttää tilaisuus hyväksi. Tässäpä muutamia omia poimintojani salitreeniin ja joogaan.

Sportamore ale kevät 2019

1. BLACC Anolyte toppi 9,99. Tämä huipuhyvä toppi istuu täydellisesti, ei lörpötä, mutta ei myöskään näytä makkarankuorelta. Löytyy siis jo omasta kaapistani. Mustana täällä.

2. Kotijumpan kuninkaat,vastuskuminauhat. 14,90. Vielä edullisempi setti, joka puuttuu kuvasta on tämä vastuskuminauhat. 9,90. Nämä on myös helppo ottaa matkalle mukaan, niin ei tule lomallakaan liian pitkiä treenitaukoja.

3. Better Bodies Astoria Curve trikoot, harmaat , 29,90.

4. Adidas trikoot 29,90

5. Rosan sävyiset Röhnisch trikoot 29,90

6. Musta Adidas toppi 25,90.

7. Maailman mukavimmat Joogahousut BLACC Conduct 14,90.

8. Kietaisutoppi tanssiin tai joogaan 14,90 BLACC

9. Under Armour huppari 47,90

10. Nike lenkkarit 59,90. Itse tilasin myös Jampalle muutama uudet lenkkarit lasten osastolta.

11. Hyppynaru 4,95

12. Superkaunis korkkinen joogatiili 11,90

13. Ja ei sillä, että värillä olisi väliä, mutta iihana valkoinen joogamatto Adidas 35,90

14. Kunnon nystyröillä varustettu Foam Roll Casallilta 47,90. Näissä tuotteissa laadusta muuten kannattaa jo maksaa. Halvemmat rullat ei oikein kestä käyttöä, nimimerkillä kokemusta...

515. Ja vielä astetta sievempi lasinen juomapullo. Tämä ei tosin ollut alessa, mutta mukaan kollaasiin koska niiiin kaunis.


Sportamorella valikoimaa voi muuten selata kätevästi lajin tai vaikkapa värin mukaan, eli jos haussa on vaikkapa laskettelukamppeet ensi kaudelle, käyhän kurkkaamassa. Ja jos muuten tilauksesi arvo ylittää 99 euroa, saat nyt ylimääräisen 10% alen koodilla 10ALE



Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)