Yöpöytänä Ikea Vittsjö ja uutta HM Home:lta

sunnuntai 14. lokakuuta 2018

/What a lovely autumn day it has been./


Oi mikä päivä! Syksy on heti kesän jälkeen toinen suosikkivuodenajoistani, ja vaikka rakastankin sateen ropinaa ikkunoihin, ei yhtään haittaa, että sekaan mahtuu myös tällaisia syyspäiviä, että vielä näin lokakuun puolivälissä lämpömittari kipuaa viitentoista asteeseen ja kävelyllä käydessä pitää kesken matkan riisua takki pois kun on niin lämmintä. Täällä Oulussa on tänä vuonna ollut kaunein ruska naismuistiin, ja minä olenkin se hieman urpon näköinen lenkkeiljä joka tuijottelee haaveellisen näköisenä kohti puiden latvuksia ja astuu vähän väliä tieltä pusikon puolelle kuvaamaan jotain kaunista ja värikästä...  Postauksen kuvituksiin nämä kännykällä napsitut luonto-otokset nyt eivät kuitenkaan päässeet, joten päivän kuvat jatkavat aiemmin julkaistua makuuhuoneaihetta, mutta muutaman millimetrin ovelle päin.
ikea vittsjö valkoinen
Kuvat on tietenkin into piukkana otettu jo hetimiten hyllykön kokoon saamisen jälkeen, eikä kaikki esineet ole vielä ihan paikkaansa löytäneet. Olin kuitenkin jo aikaa sitten kehittänyt pakkomielteen Ikean Vittsjö-hyllyköstä yöpöytänä, joten siinäpä hän nyt sitten komeilee. Hyllykön etuihin kuuluu kohtuullinen syvyys, että mahdun edelleen joogaamaan sängyn vierustalla, mutta samalla riittävä pituus, että saan levitellä kaikki olennaiset ja epäolennaiset härpäkkeeni laajemmalle alueelle kuin ennen pelkälle pienelle yöpöydälle.
desenio poster | hm home marmoritarjotin
HM Homen uusi syysmallisto meinasi kuukausi takaperin saada minut täysin viillintymään. Ensimmäisessä kuvassa näkyvät korkeakiiltoiset mustat rasiat säilövät sisäänsä kaikennäköistä tarpeellista kuten huulirasvaa ja korvatulppia. Alunperin tilasin näiden vaihtoehdoksi marmoriset säilytysrasiat, mutta totesin niiden olevan liian riskaabeli yhdistelmä lasihyllyn ja minun mämmikourieni kanssa, ja päädyin näihin saranalla toimiviin rasioihin sen sijaan. Yläkuvassa näkyy myös HM Homen kehys, joka vielä kuvanottohetkellä odotteli Jampan ensimmäistä koulukuvaa, mikä nyttemmin on jo onnekkaan onnistuneesti kehyksiin saatu. Täsä kuvassa näkyy vielä uutukainen marmoritarjottimeni, niinikään  HM:ää. Nämä tuotteet löytyivät siis verkkokaupan premium-puolelta, mistä usein tekee myös vaatteiden osalta melkoisia löytöjä. Suosittelen kurkkaamaan tarjontaa säännöllisin väliajoin, sillä edulliset mutta laadukkaat uutuudet myydäänkin kyllä nopeasti loppuun.
ikea vittsjö | jättitorkkupeitto | harmaa makuuhuone
Juliste kehyksissä on aikanaan tilattu Deseniolta, ja toivon, että sitä päivittäin lueskelemalla alkaa nuo tekstityksen opitkin vajoamaan syvälle alitajuntaan. "In the end, we only regret the chances we didn't take." Tähän oppiin nojaten olenkin aloittamassa nyt loppuvuodesta jotain uutta elämässäni...
harmaa makuuhuone sisustus


Hyvää uuden viikon alkua kaikille!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)