Sirkushousuissa blogigaalassa ja muita tunnelmia Indiedays Inspiration Weekendiltä

perjantai 20. huhtikuuta 2018

Hel-lo! Viikko vilahti taas niin kiireesti, että nyt vasta ehti kaivelemaan esille kuvia viime viikonlopun Helsingin reissulta. Niinkuin moni siellä jo tietääkin, olin viime viikonloppuna Indiedaysin järjestämillä inspiraatiopäivillä ja illalla juhlistamassa omien kategorioidensa parhaita blogeja Blog Awardseissa Kattilahallilla. Jotakin ehkä iän kertymisestä kertoo se, että illan gaala-look ei enää jaksanut niin paljoa mietityttää, että olisin siitä saanut stressin kehkeytymään, ja lähdinkin tällä kertaa juhlimaan housuissa. Sirkushousuissa niinkuin otsikkokin kertoo, mikä sai ystäväni kuvan nähdessään räjähtämään virtuaaliseen huutonauruun. Mutta senpä näette vasta postauksen lopussa, palaillaan ensin vähän muihin tunnelmiin.

               Kiitos vielä illan gaalaseurasta Jaana ja Sally (sekä tietysti kuvaajana toiminut Tero.)

scandic aamupala
scandic simonkenttä
Viikonlopun majoituspaikan valitsin tällä kertaa puhtaasti siltä pohjalta, että mistä on helpoin kulkea ympäriinsä. Yleensä valitsen Scandic-hotellin joka tapauksessa, koska yksi elämäni suurimpia iloja on hotelliaaamiainen ja Scandiceissa nyt vaan kertakaikkiaan on paras valikoima erikoisruokavalion noudattajille. Istuin itse asiassa lauantaina aamupalalla niin pitkään, että ympärillä pöytiä siivoilleet tarjoilijat taisivat jo alkaa pyöritellä silmiään... Simonkenttä sinänsä tuotti pettymyksen, kun toivettani yläkerroksen huoneesta ei syystä tai toisesta voitu toteuttaa ja niinpä yöunet jäi kumpanakin yönä minimiin ikkunani alla kirskuttavan ratikan vuoksi.
indiedays inspiration weekend 2018
Onneksi vähäiset unet unohtuivat pian, kun suuntasin viimeistelyä vailla olevaan ravintola Väinö Kallioon Hämeentielle aloittelmaan viikonloppua inspiraatiopäivän merkeissä. Kuten kuvita näkee, teemana oli hyvinvointi, ja päivä alkoikin ihanalla venyttelyllä Vastaisku ankeudelle blogin Jennyn vetämänä.
nuxe finland
nuxe cosmetics
Verryttelyn jälkeen pääsimme kuulemaan Nuxe Cosmeticsin esittelyluentoa ja testailemaan ihania uutuuksia. Saimme myös kotiinviemisiksi muutamia tuotteita, ja olen nyt viikon verran testaillut erästä saamaani kasvovoidetta ja muutos ihon kosteustasapainossa on jo viikossa ollut ällistyttävä. Vaikka olen henkeen ja vereen vannoutunut Clinique-tyttö, saattaa olla, että joudun alkaa vaihtamaan sarjaa jos kehitys jatkuu yhtä suotuisana.
poteiinijäätelö
Touhukkaan päivän välipaloista vastasi Breyers Suomi ja Anyday Nuts.
anyday nuts
Ja päivän paras aikahan on aina ruoka-aika. Parhautta blogitilaisuuksissa on aina myös seura, joista jokainen ymmärtää, että se ruoka kuvataan ennen syömistä eikä kukaan hikeenny odotellessa, heh.
kattaus ravintola väinö kallio
indiedays inspiration 2018
ravintola väinö kallio hämeenkatu
Sitten olikin jo aika kiittää päivän tapahtumasta, ja kiiruhtaa pikaisen shoppailureisun kautta hotellille valmistautumaan iltatapahtumaan. 
indiedays blog awards 2018
Kattilahallilla päästiinkiin vielä illan mittaan testailemaan kevään uusia aurinkolasimalleja, ja tuunailemaan drinkkejä muiden bloggaajien kanssa jutustelun lomassa ennen kuin oli aika sammuttaa valot ja ryhtyä jännityksellä seuraamaan illan palkittavia. 
IBA 2018
IBA 2018
Niin, ja ne sirkushousut. Eikös kaikilla Sirkustirehtööreillä ole tällaiset porkkanan malliset raitapöksyt? Nyt ainakin ymmärrän miksi, oli nimittäin tosi mukavat jalassa. :D
KUVA: Henri Ilanen.


Kiitos vielä Indidaysille mahtavasta viikonlopusta!

1 kommentti

  1. Gaala oli kyllä hienosti järjestetty!Olin eka kertaa mukana.Asun valinta olikin vaikeaa sen vuoksi,kun ei ollut aiemmin ollut.Mutta sun asu ihan nätti!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)