Arvotaan Alku.fi -valmennus | Alkutunnelmia Alku-valmennuksesta

torstai 7. syyskuuta 2017

EDIT * Arvonta on päättynyt.*

* Yhteistyössä Alku.fi*


No nyt on kuulkaas hyviä uutisia! Pääsin blogin kanssa tekemään yhteistyötä Alku.fi -valmennuksen kanssa ja valmentaja Kukka Laakso lupautui ysätävällisesti lahjoittamaan valmennuksen myös kahdelle lukijalleni. Mutta eipä mennä asioiden edelle, vaan tutututaan ensin vähän siihen, mitä se Alku oikein on. Arvontaohjeet löydät postauksen lopusta.

Kun syksy saapuu ja lehdet alkavat vaihtamaan värejään on monella meistä mielessä ryhtiliike ravinnon ja liikunnan suhteen. Kesällä kun treenaaminen tahtoo helposti jäädä väliin, kun on niin paljon mukavampaakin tekemistä ja samalla myös herkuttelu saattaa helposti lähteä vähän raiteiltaan.
Itsehän olen jo varsinainen verkkovalmennusveteraani, sillä olen vuosien saatossa ehtinyt olla monessa mukana, ja voin kertoa, että yksikään valmennus ei ole ollut turha, vaan jokaisesta on jäänyt joitain pieniä terveellisemmän elämän eväitä jokapäiväiseen arkeen mukaan. Syy, miksi halusin lähteä mukaan tällä kertaa juuri Alku.fi-valmennukseen on se, että viimeisen vuoden aikana olen jättänyt arjestani kuntosalitreenin kokonaan ja niin ihanaa kuin jooga onkin, olen huomannut kroppani kaipaavan jo pikkuhiljaa taas varsinaista  lihaskuntoliikuntaakin. Jotta en jälleen kerran olisi ryhtynyt suinpäin treenaamaan täysillä kaikki tai ei mitään-asenteella päätinkin aloittaa Alku-valmennuksen, jossa tämän syksyn uutuutena on mukana myös Alkuvoimaa-treeniohjeet. Toinen merkittävä syy on ruokavalion monipuolistaminen. Vajaa vuosi sitten karsin ruokavaliostani gluteenin lisäksi myös lähes kaikki maitotuotteet, ja välillä on tuottanut hieman päänvaivaa yrittää keksiä riittävästi variaatiota mahdollisimman puhtaan ravinnon päivittäisessä laittamisessa. Ja jos olette koskaan tulleet selailleeksi Alku.fi-instagramia tai seuranneet instan #alkuruokaa kuvia, olette voineet huomata, että Alku-valmennuksen tiimissä saa mitä mahtavimpia vinkkejä jokapäiväiseen terveelliseen ruuanlaittoon.
alku.fi valmennus
Alkutunnelmani Alku.fi-valmennuksesta on, että Alku on tähän astisista valmennuksistani ehdottomasti monipuolisin. Valmennus sisältää liikuntaohjeiden lisäksi tarkat ruokavalio-ohjeet sekä isompaa painonpudotusta toivoville että meille, jotka toivovat pikemminkin pientä kiinteytymistä ja terveellisemmän arjen vakiinnuttamista. Liittymällä Alkuvalmennukseen saa ohjeet sekä naiselle, että miehelle, joten yhdellä liittymismaksulla saa koko perheelle sopivat ohjeet. Alkuruoka on myös ihan tavallista kotiruokaa, eli erikseen ei tarvitse alkaa kokkaamaan sekä perheen painonpudottajalle että muille perheenjäsenille, vaan koko perhe voi nauttia samoja aterioita. Erona useisiin muihin valmennuksiin on myös se, että valmennukseen kuuluu valmiit reseptivihkot. Monissa valmennuksissahan homma kaatuu helposti mielikuvituksen puutteeseen, jos ravinto-ohjeessa lukee pelkästään 120 grammaa kanaa ja 200 grammaa vihanneksia-tyylisiä ohjeita. Kun on pari päivää peräkkäin syönyt joka aterialla paistettua kanaa ja keitettyä parsakaalta on taatusti valmis lopettamaan dieetin.  Alla olevasta kuvasta voitte nähdä muutamia inspiroivia kuvia siitä, minkälaisella ruoalla Alkuvalmennuksessa sen sijaan saa herkutella. Kaiken tämän lisäksi valmennuksessa tehdään jatkuvasti työtä myös tapojen ja mielikuvien muuttamiseksi, jotta valmennettava ei sortuisi omiin vanhoihin sudenkuoppiinsa. Valmentaja lähestyy osallistujia viikottaisella viikkokirjeellä, ja joka viikko tehdään elämäntapamuutokseen liittyviä tehtäviä, joissa voi pohtia esimerkiksi tunnesyömiseen liittyviä haasteita tai unen merkitystä painonpudotuksessa. Parhautta on myös maailman aktiivisin Facebook-ryhmä, johon pääsee liittymään heti valmennuksen hankittuaan. Missään muussa verkkovalmennuksessa en ole törmännyt näin aktiiviseen ja tsemppihenkiseen vertaisryhmään, ja Facebook-feedini täyttyykin tällä hetkellä mitä kekseliäimmistä resepteistä ja omien tulosten ja kokemusten jakamisesta.
arenavalmennus kokemuksia
Oma Alkutaipaleeni on tosiaankin vasta alussa, mutta jos sinua kiinnostaa, millaisiin tuloksiin voit valmennuksen avulla päästä, voit kurkata kokemuksia täältä. Ovat muuten aika vaikuttavia.
alku valmennus kokemuksia
Ja sitten arvontaohjeeseen.

Arvonnassa on kaksi Alku.fi-valmennusta, ja jokainen lukija voi osallistua arvontaan yhdellä arvalla. Jos olet anonyymi lukija, liitä mukaan nimimerkki. Kahdella arvalla voit osallistua, jos jaat tämän arvontapostauksen omalla somekanavallasi. Vaihtoehto 1: Liity blogin seuraajaksi Facebookissa ja jaa tämän postauksen linkki omalla seinälläsi. Vaihtoehto 2: Jaa linkki postaukseen omassa blogissasi (kuvitukseksi voi lainata jonkun tämän postauksen kuvan). Jos osallistut kahdella arvalla, muista mainita asiasta kommenttiboksissa ja mainita jaatko postauksen FB:ssa vai blogissa, jotta tiedän seurata jakoja.

Arvontaan voi osallistua viikon verran eli 14.9 saakka. Tervetuloa mukaan!
Ja muistathan, että jos et malta odotella arpajaisia, voi tämän syksyn Alkuun liittyä vaikka heti. Virallinen startti on ollut 4.9 mutta vielä ehtii hyvin mukaan. :)PS. Huomaathan, että blogissa on kommenttien ennakkotarkistus eli kommenttisi näkyviin ilmestymisessä saattaa kestää hetkinen. :)Seuraa blogia


34 kommenttia

 1. Tulen mukaan yhdellä arvalla. :)

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 2. Kahdella arvalla mukana, jaettu facessa. kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Ehdottomasti mukana, syksy ja uusi alku olisi niin bueno yhdistelmä mitä just nyt tarvitsisin!❤

  Mirva

  VastaaPoista
 4. Motivaatiota syksyyn hakemassa yhdellä arvalla!

  VastaaPoista
 5. Olispa ihanaa kerrankin voittaa jotain. Tätä valmennusta tarvittaisiin kovasti juuri nyt.

  Mukana yhdellä arvalla

  -Hyppyrotta

  VastaaPoista
 6. Yhdellä arvalla mukana arvonnassa!
  -Selma-

  VastaaPoista
 7. Yhdellä arvalla mukana!
  Kivaa syksyä sulle :)

  VastaaPoista
 8. Yhdellä arvalla mukana.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 9. Yhdellä arvalla mukana. Oispa kiva tää! ����
  heluki@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Nyt on kyllä mahtava voitto tarjolla, joten onhan se yksi arpa laitettava peliin!

  Mari

  VastaaPoista
 11. Yhdellä arvalla mukana :)
  sirkkulitm@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Yhdellä arvalla mukana ☺️ //Pauliina N.

  VastaaPoista
 13. Mahtava arvonta, just tällaista syksyyn kaipaisin. Yhdellä arvalla mukana:)

  Nanna

  VastaaPoista
 14. Mukana yhdellä arvalla :)
  -Ida

  idatraff(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Kahdella arvalla mukana (Facebook )
  //luokkajemppi

  VastaaPoista
 16. Kahdella arvalla mukana (Facebook )
  jennika.luokkanen@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Yhdellä mukana, kyllä olisi kiva!
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Yhdellä arvalla mukana arvonnassa :)
  annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Yhdellä arvalla mukana :)
  ellijapii@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Mukana kahdella arvalla, jaettu facessa.☺👍
  -MariK

  VastaaPoista
 21. Yhdellä arvalla mukana.
  pinkku_@hotmail.com

  VastaaPoista
 22. Oon lukenu Alku-valmennuksesta ja kiinnostais kovasti!

  Kaksi arpaa, Facebookissa jaettu.

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 23. Yhdellä arvalla mukana, Anu
  anu.lahdenpera@ gmail.com

  VastaaPoista
 24. Yhdellä arvalla mukana!
  matleenn@hotmail.com

  VastaaPoista
 25. Yhdellä arvalla mukana, jospa onnistaisi ja saisi karkotettua syysväsymyksen tällä valmennuksella. :)
  piivoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Yhdellä arvalla mukana. Eppu

  VastaaPoista
 27. Mukana yhdellä arvalla! :) /juttav juttaah@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Mukana yhdellä arvalla! /katjagrip@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Yhdellä arvalla mukana, en ole milloinkaan kokeillut verkkovalmennusta.
  seppa.paivi63@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Yhdellä arvalla mukaan. Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Mukana arvonnassa yhdellä arvalla. Tulisi todella tarpeeseen :) lea.veijola@icloud.com

  VastaaPoista
 32. Yhdellä mukaan! markettavesala@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)