Olohuoneen kesäsisustus | Summer in the Living room

torstai 17. elokuuta 2017

/Summer is still in our living room. Linen, light colors and some green plants. Simple and easy./



Moikka moi. Tänään oli täällä Oulussakin sangen kesäinen sää, ja töistä tullessa sai kiiruhtaa vaihtamaan shortsit jalkaan ja lähteä ulos nautiskelemaan. Kotonakin vallitsee vielä kesä, sillä sitä tummaa syksyä ja talvea ehtii kyllä fiilistelemään myöhemminkin (ja pitkään ja hartaasti). Kesäinen ilme olohuoneessa syntyy meillä pellavan rennosta ryppyisyydestä ja vaaleista väreistä, ja tokihan nuo huonekasvitkin kesällä kukoistavat hieman kauniimmin kuin talven pimeydessä. Traakkipuu oli löytö kesäkuiselta Ikean reissulta, eikä sitä vaan malttanut alle kympin hintalapulla varustettuna jättää kauppaankaan. Saa nähdä kuinka kauan pysyy hengissä, kun muistan yleensä kastella sitä kerran kahdessa viikossa. Rehellisesti sanottuna sisustelu on jäänyt kesällä minimiin, ja vaikka välillä mielessä on muhinut monenmoista ideaa, aika simppelillä linjalla on menty, ja lukuisat hommat odottaa edelleen toteuttajaansa. Eiköhän niitäkin ehdi sitten puuhailla, kun pimeys alkaa laskeutua.
vaalea olohuoneen sisustus
Vaikka kynttilöiden polttelu kesällä on jäänyt harvoihin sateen pimentämiin iltoihin, tuli Tine K:n tukkulyhtykokoelmaa täydennettyä uudella valkoisella tuikulla ja pienellä tuoksukynttilällä. Jampastakin on kehkeytymässä varsinainen hyggeilijä, sillä heti pimeämmän illan osuessa kohdalle hän haluaa ehdottomasti itse sytyttää kynttilät palamaan.
tine k home sisustus
white scandinavian living room
Huomasin viime talvena useammin kuin kerran haikailevani sellaisen sohvapöydän perään, jolle voisi rehellisesti sanottuna oikaista koivet sohvalla lojuessaan, mutta ihan vielä en taida olla valmis Hayn pöydistä luopumaan. 
valkoinen olohuone sisustus
white and grey living room
tine k home candles
olohuoneen valkoinen sisustus

Tällaiset pikaiset olohuoneterveiset täältä tällä kertaa. Nyt taas arki kutsuu. Nimittäin iltapesut ja iltapalat. Meinaa vieläkin olla loman jäljiltä rytmit hakusessa, ja välillä pääsee unohtumaan, ettei enää voikaan pelailla Jampan kanssa pallopelejä iltayhdeksään saakka, kun pitäisi aamulla jaksaa herätä töihin ja eskariin. Nii-in. Meilläkin asuu jo pieni eskarilainen. Mihin se aika menee?


Seuraa blogia


6 kommenttia

 1. Aivan ihanan näköistä! Kyllä valkoinen ja harmaa näyttää niin hyvältä vuodenajasta riippumatta.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Jenna. Tosi mukavaa saada kommentteja pitkästä aikaa.😊

   Poista
 3. Kaunis olkkari ja ihanan harmoninen 😍
  Meillä mentiin jo neloselle, huii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S. 😊 Teillä ollaankin jo isoja. Itsehän stressaan jo valmiiksi myös ensi syksyä kun se oikea koulu alkaa.😄

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)