Pikkuisen Pääsiäistä | My Black and White Easter

tiistai 4. huhtikuuta 2017

/For some reason we never had any special traditions for Easter when I was a kid. That just might be the reason for the fact, that even now in my own home Easter usually passes by without any bigger fuss. Well, I do have some decorations, but even they are black and white./Pääsiäinen tekee tuloaan. Meilläpäin lähdetään jo tämän viikon sunnuntaina trullikierrokselle, ja viikon missiona olisikin hiippailla jossain kommandopipossa lähiryteikköihin napsimaan mukaan virpomaoksia. Rehellisesti sanottuna minulla ei ole mitään aavistusta, mistä oksia voisi kenties ihan luvallisesti katkoa, niin joka kerta olen hommissa käydessäni tuntenut oloni lapseksi omenavarkaissa.

Lapsuudenkodissani pääsiäinen ei koskaan ollut mitkään erityinen juttu, eikä meillä tipuja ja ruohoja kummemmin juuri juhlaa noteerattu, ja liekö sieltä juontaa juurensa myös oma suhtautumiseni pääsiäiseen. Mukavat neljä päivää vapaata peräkkäin, mutta muuten ei herätä sen kummempia intohimoja. Jälkikasvun vuoksi pääsiäistä kuitenkin pikuisen kotiin laitetaan. Perunanarsissit ovat jo ikkunan äärellä aukeamassa ja suklaamunat virpojia kaapissa odottamassa. Koristukset muuten noudattelevat perinteistä väri(ttömyys)maailmaa.
mustavalkoiset pääsiäiskoristeet
black and white easter decor
Muistanpa muuten edelleen kun eräänä pääsiäisenä innostuin pääsiäiskukista niin, että meni överiksi. Kotona kukki narsisseja, helmililjoja ja keltaisia tulppaaneita, minkä lisäksi vielä aiemmin ostettu kirsikkapuunoksa. Eräänä yönä tuntui että kertakaikkiaan happi loppuu ja henkeä ahdisti niin, että päädyin kuskaamaan kaikki kukkaset keskellä yötä pihamaalle. Oppia ikä kaikki. Sen jälkeen en ole muuten keltaisia kerrottuja tulppaaneita enää ostanut, Varoituksena muillekin vähän-kaikelle-allergisille....
pääsiäiskoristeet
pääsiäinen sisustus
Jossain etäisenä ajatuksessa päähäni on kaikesta edellämainitusta huolimatta pesiytynyt ajatus yrittää väsätä pääsiäisen pyhiksi joku ihana raakakakku. Jos sinulla olisi vinkata hyvä resepti, niin laitahan kommenttia tulemaan. Tiedä vaikka siitä alkaisikin itämään ihan oma pääsiäisperinteensä.
modern easter black and white

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)