Balmuir Oulu

torstai 6. huhtikuuta 2017

/There is something new in my hometown. Balmuir./


balmuir oulu
Vihdoin ja viimein meilläkin on täällä Oulussa jotain, mitä ihan kaikkialta ei löydykään. Nimittäin Balmuirin liike. Balmuir on kansainvälinen lifestyle-brändi, joka on saanut alkunsa Pohjois-Suomessa vuonna 2007, ja tuotevalikoima koostuu sisustustuotteista, asusteista, luonnonkosmetiikasta ja pienistä lahjatuotteista. Tunnetuin Balmuir on varmaankin ihanista huiveistaan ja upeista piensisustustuotteistaan, mutta myymälään astuessa paljastuukin, että valikoiman kirjo onkin todella paljon laajempi. Balmuir käyttää tuotteissaan korkealaatuisia materiaaleja ja vaalii valmistusvaiheessa eettisiä arvoja, ja maailmalla Balmuir onkin saavuttanut luksusbrändin aseman. Balmuirin tuotteita on jälleenmyyjien ja Oulun kivijalkaliikkeen lisäksi hankittavissa verkkokaupasta, ja omalla haavelistalla onkin jo pitkään keikkunut mm. tämä huivi. Lahjatuotteista ihanimpia mielestäni ehdottomasti ovat brändin huonetuoksut ja tuoksukynttilät, joiden yksinkertainen design vetoaa kummasti tällaisen mustavalkoisen sisustajan makuun. Ongelmaksi muodostuukin lähinnä valinnan vaikeus. 
balmuir liike oulu
Oulussa liike löytyy aivan keskeltä keskustaa, osoitteesta Isokatu 26, joten muualta Ouluun piipahtavat, laittaakaahan osoite muistiin. Oulun Brand Storella on myös omat Facebook-sivunsa, missä pääsee seuraamaan ajankohtaisia uutisia, ja vaikkapa kuulemaan heti ensimmäisten joukossa alennuskampanjoista.
balmuir oulu
Tänne jos minne kannattaa hommata lahjakortti pienen luksuksen ystävälle juhlapäivän osuessa kohdalle, sillä myymälästä löytyy takuulla kaikkea ihanaa vähän jokaisen makuun.
Kiitokset Balmuirin ystävälliselle henkilökunnalle, kun sain vierailla kameran kera liikkeessä pyörähtämässä!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)