Harmaata kevätinspiraatiota kotiin | HM Home

lauantai 21. tammikuuta 2017

/Am I a bit late with my topic? Anyway, I was browsing through some spring/summer 2017 inspiration pictures from HM Home, and I just have to share them with you. That is, if there still is somebody else like me left  who has missed these gorgeous pictures even though it's almost February already./


Ah ihanaa. Viikonloppu! Ja takana vasta sen ensimmäinen päivä. Aamulla heräsin jostain kumman syystä vähän ennen seitsemää virkeänä ilman kelloa ja samantien eräät tietyt pikkujalat tepastelivatkin makkariin varmistamaan hereilläolon. Aamupäivä meni ränttätättä-meiningeissä Känkkäränkän oltua nähtävästi vieraisilla, mutta silti päivä on ollut rentouttava. Ehdinpä jopa kuvaamaankin hieman miesväen lähdettyä myrskyn laannuttua pulkkamäkeen. Mutta niistä kuvista enemmän ensi viikolla. Tänään laitan jakoon hieman kevätinspiraatiota kaikille maanläheisillä sävyillä sisustaville. Olen kyllä lueskellut sieltä sun täältä kuinka kevään ja kesän 2017 sisustusväri on vihreä, mutta let's face it. Ain't gonna happen. Siis meillä ainakaan. Viherkasveja kyllä mieleni halajaa, mutta tänään juuri paiskasin roskiin kaksi sellaista kasvia, joita ei pitäisi saada hengiltä millään. Heippa vaan kaktus ja onnenbambu. Sinne menivät. Jokanaisen edullisemman sisustamisen loputon inspiraation lähde, eli HM Home on kuitenkin vastannut myös tällaisen värittömämmänkin sisustajan haaveisiin kevään inspiraatiokuvissaan, ja eikö vaan tulekin sellainen olo, että haluaisi hypätä sisään kuviin näihin harmonisiin tunnelmiin?

Tyynyfilosofia stailauksessa on juuri minun makuuni, sillä mitä tyynyihin tulee, niin enemmän on enemmän. Ja kuinka upeasti valkoinen sohva tuleekaan esiin harmaan seinän parina. HM Homen tämänkeväisetn kuvien takaa löytyykin sisustamisen rautaiset ammattilaiset Lotta Agaton ja Therese Sennerholt sekä kuvaajana toiminut Pia Ulin.

Olen jo pidemmän aikaa haaveillut pellavaisesta päiväpeitteestä, ja todennut niiden olevan omaan budjettiini nähden aivan liian kalliita. Nyt HM Homella olisi kuitenkin myynnissä tässäkin kuvassa näkyvä ryppypuuvillainen peite, joka ainakin kuvassa vaikuttaa laskeutuvan aivan yhtä kauniisti kuin pellavainen. Vähän kun meinaa sormia syyhyttää...
Seuraa blogia

2 kommenttia

  1. Ihan mahtavia inspiaatiokuvia! Olen itsekin kuolannut noita HM Homen kevätuutuuksia ja muutamia niistä pääsikin jo tilaukseen<3 lähinnä olen mieltynyt vaaleanpunaiseen, mutta kaikki murretut ja maanläheiset värit on tavattoman kauniita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen kyllä myös huomannut taas viehättyväni vaaleanpunaisesta. Kevätilmiö kai. :) Olenkin huomannut Pinterestissäkin yhä useammin pysähtyväni sellaisten kuvien äärelle, jossa jopa nojatuoli tai koko sohva on herkän vaaleanpunainen.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)