Valoja ja varjoja | Bedroom details

perjantai 23. syyskuuta 2016

/ These prints by Sarah and Bendrix have travelled from the dining area up to my bedroom. /


Aijai kun on ihanaa, että viikonloppu on alkanut. Olen tällä viikolla kärsinyt vaihteeksi jonkunsorttisesta kuuhulludesta ja nukkunut äärimmäisen huonosti, ja huonojen öiden putki huipentui viime yönä siihen, että pomppasin yht'äkkiä vartin yli kolme yöllä tikkana pystyyn ja olin ihan varma, että Jampalla on joku hätänä. Huolellisesta kuulostelusta huolimatta en silti kuullut Jampan huoneesta mitään ääniä, mutta eihän sitä saanut rauhaa ennen kuin oli hipsutellut alakertaan tarkistamaan tilanteen. Ja kuten arvata saattaa, ei tämän öisen tiedusteluretken jälkeen enää uni tullut silmään, joten työpäivä meni haahuillessa puolitehoilla. Huh. Toivottavasti ensi yönä saa paikattua tilanteen.

Kuvat ovat yläkerran isommasta makkarista, jonne olen sänkyä vastapäätä olevan senkin ylle kiikuttanut ennen ruokailutilassa olleet Sarah and Bndrixin printit. Onhan se mukava aamulla tiirailla harittavin silmin seinälle, jossa taulu toivottelee Hyviä Huomenia ranskaksi. Toisen printin tekstin takia nämä aikanaan kylläkin tilasin, sillä olen jotensakin aina ajatellut, juuri noin. No regrets. Parempi katua sitten vanhana niitä juttuja, joita tuli tehtyä, kuin niitä, jotka jäi tekemättä.

peikonlehti
Onnistuin muuten sitten heti välittömästi murhaamaan sen tässä postauksessa esittelemäni Aralian. Onneksi tämä Peikonlehti on sen sijaan helpompi kaveri, joka ajoittain selviää kaksikin viikkoa ihan hyvin kastelematta, kun pääsee unohtumaan.
sarah and bendrix
Lisäksi senkin päällä asustelee tällä erää kaksi lasivitriiniä. Toinen on House Doctorin ja isompi Elloksen. Jos olet tällaista etsiskellyt talven kynttilänpoltteluita varten, kannattaa käydä tsekkaamassa tuo Elloksen vitriini. Ellokselta saa nimittäin parhaillaan -30% alennusta ja ilmaisen toimituksen koodillla 345403 jolloin tälle jää kyllä hyvin edullinen hinta.
non je ne regriette rien
housedoctor

Rentouttavaa viikonloppua!
(Postaus sisältää kaupallisen linkin.)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)