Kevät- ja kesäpukeutumisen ale | Fashion Sale

keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

/I can already feel the summer breeze. Can you?/

Hintahepulit, pamahti tiedote s-postiini. Ja oikein sopivasti, sillä edellisessä postauksessa kertomassani vaatekaapin konmarituksessa tulin samalla tehneeksi eräänlaisen inventaarion sen suhteen, mitä kaapista uupuu. Tällä hetkellä sieltä uupuu ainakin selkeästi siistejä mutta mukavia trikoisia lyhythihaisia paitoja ensin jakun tai neuletakin alla pidettäväksi ja kesällä sitten hameiden ja shortsien pariksi. Ja shortseista puheenollen myös mukavan rennot mustat shortsit kaapista uupuu. Samoin kuin helposti jalkaan sujautettavat pistokkaat (entisille oli pakko sanoa heipat) sekä kaikille äideille lähes pakolliset kiilakorkosandaalit, joissa jaksaa talsia vaikka tenava sylissä. Myös mustat ballerinat vetelevät jo viimeisiään. Ballerinat ovat muuten niitä harvoja poikkeuksia, joissa kelpuutan myös tekonahkaiset versiot. Tähän saakka parhaat sellaiset ovat löytyneet Henkkikseltä, mutta nyt löytyi myös niille oivat kilpailijat. Ai mistä niin? No sieltä Elloksen Hintahepuleilta. Ja löytyihän sieltä vaikka mitä muutakin. Ajatukset siintää jo kesäisissä rantapäivissä, vaikka pitäisihän tässä vielä malttaa odotella. Kesävaatetuksen suhteen sen sijaan parhaat viedään päältä jo tässä vaiheessa. Alla omat poimintani, jotka kelpuuttaisin hetimiten karsittua vaatekaappiani somistamaan. Ne tuotteet, jotka ovat tällä hetkellä Hintahepulit-alennuksessa, on aleprosentilla merkitty. Koko valikoimaan pääset täältä.



 Bikiniyläosa -50% ja alaosa -50% / Raidallinen saronki -50%/  Varvastossut / Olkihattu rannalle
 Rantakassi /  Esprit pusero -30% /  Mukavat shortsit /  Ballerinat /  Huivi / Esprit PVC-housut -30%
 Esprit pistokkaat



 Valkoinen pellavapaita,  100% pellavaa - 50%. /  Esprit pusero -30% /  Noa Noan pellavamekko -30%
Maxihame -50% / Pliseerattu kellohame -40%/  Olkihattu /  Nahkainen laukku -40%/  Adidas Superstar tennarit / Gant Madison kiilakorkosandaalit


Mustan lisäksi siis viehätyn tällä hetkellä kokovalkoisesta, ja erityisesti luonnonmateriaaleista, pellavasta ja puuvillasta ja nahkasta. Ai jai. Yritä tässä sitten karsia omaisuutta kun maailam on houkutuksia täynnä. Joko te olette aloittaneet kesävalikoiman selaamisen?






(Sisältää kaupallisia linkkejä.)


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)