Sisustusale

maanantai 28. joulukuuta 2015

Kun pakkaspäivä alkaa kääntyä iltaan, ehtii sitä näköjään taas istahtaa koneen ääreen alennusmyynneille. Minä kun en ole enää vuosiin viitsinyt juosta kaupoissa alennusmyyntien perässä ihmistungoksissa ja oikeita kokoja tai värejä epätoivoisesti penkoen, kun sanan homman voi hoitaa leppoisasti kotona jalat pydällä kahvikuppi toisessa kädessä. 

Tällä kertaa päätin penkoa sisustuspuolen aletuotteita, ja Ellokselta  haaviin tarttui -30 prosentin alennuksella tällaisia löytöjä.



1. Gant Star torkkupeitto 
2. Gant Star tyynynpäällinen
3. Gant Home käsipyyhkeet
4. Gantin kylpypyyhkeet niin mustana, harmaana kuin valkoisenakin. Meillä kotona nimittäin kaikilla perheenjäsenillä oman värisensä pyyhe, ettei tarvitse arvailla mikä oli kenenkin...
6. Kasper Sohvapöydät isona ja pienenä
7. Leipäkori
8. Nämä meilläkin olohuoneessa  roikkuvat voileeverhot ovat nyt melko edulliset.
9. Valkoiset lakanat (puoleen hintaan).  Tilasin juuri joulun alla taas Ellokselta valkoiset peruslakanat, ja ei voi kuin todeta jälleen kerran, että Elloksella näissä vuodevaatteissa on kyllä hinta-laatusuhde kohdillaan.


Tällaisia alevinkkejä tällä kertaa. Huomenna pitäisi ehkä netin pläräämisen sijaan keskittyä suunnittelemaan Uuden Vuoden menyytä ja rakettihankintoja. Oi näitä lomalaisen kiireitä... 




(Kaupallisia linkkejä.)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)